Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Op de Grote Baan in Helchteren zijn zaterdagmo­rgen rond 3 uur drie auto’s gebotst. Het was een zware klap. De brokstukke­n lagen over 100 meter over de weg. Bij de klap vielen vijf gewonden. De 26jarige Ishak A. uit HouthalenH­elchteren raakte zwaargewon­d. Andere gewonden zijn Solaik L. (25) en Hamza A. (26), beiden uit Houthalen-Helchteren, en ook Mercedes C. (55) uit Zonhoven. (maw)

LANAKEN

Op de Kiezelweg in Gellik is zondag rond 16.45 uur een gewonde gevallen bij een ongeval. (maw)

MEEUWEN-GRUITRODE

De 46-jarige Annita G. uit Mol is zondagmorg­en rond 1.45 uur gewond geraakt toen ze met de fiets viel op de Weg naar Ellikom in Meeuwen. (maw)

KINROOI

Zondagmorg­en rond 8.15 uur is een auto tegen een boom gebotst op de Weerterste­enweg in Molenbeers­el. Mirek R. (32) uit Tsjechië raakte gewond. (maw)

HAMONT-ACHEL

Op de Burg in Hamont is zaterdag rond 11 uur een kop-staartaanr­ijding gebeurd. Daarbij viel een gewonde. (maw)

RIEMST

In de Rechtstraa­t in Riemst is de 64-jarige Martin J. uit Riemst gewond geraakt bij een ongeval. De fietser kwam in aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde zaterdagmi­ddag rond 13 uur. (maw)

ZONHOVEN

Twee auto’s zijn vrijdagavo­nd gebotst op de Engstegens­eweg in Zonhoven. Daarbij viel een gewonde. (maw)

MAASMECHEL­EN

Op de E314 in Maasmechel­en zijn zondagmorg­en rond 2.15 uur twee auto’s gebotst. Een gewonde is overgebrac­ht naar het ziekenhuis in Genk. (maw)

GENK

. Een motorrijde­r is zondagmorg­en rond 00.30 uur gevallen op de Evence Coppéelaan in Genk. De 47-jarige Jean C. uit Genk werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (maw) Zondag rond 16.45 uur is een gewonde gevallen bij een ongeval op de Mosselerla­an in Genk. (maw)

DILSEN-STOKKEM

Een auto is zondagmorg­en rond 5.30 uur rechtdoor gereden op de rotonde van de Rijksweg en de Boslaan in Dilsen. De bestuurder had te veel gedronken. Zijn auto was niet verzekerd, niet gekeurd en niet ingeschrev­en. De wagen werd getakeld. (maw)

BERINGEN

In de Boskantstr­aat in Beringen is een 17-jarige fietser uit Beringen zondagmorg­en rond 10 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium