Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

ALKEN

Twee auto’s botsten zaterdag om 15 uur in de Grootstraa­t in Alken. Bij dat ongeval raakte Jessica P. (42) uit Alken zelf lichtgewon­d. (ppn)

BERINGEN

S.E. (51) uit Hasselt hield zondag om 10.15 uur lichte verwonding­en over aan een ongeval op de Genebroeks­traat In Beverlo. Het ging om een botsing tussen twee wagens. (ppn)

HEUSDEN-ZOLDER

Op de Vogelsanck­laan in Zolder ging zaterdag om 21.50 uur een auto van de weg. Het voertuig kwam tegen een boom tot stilstand en een ziekenwage­n kwam ter plaatse. Een inzittende liep bij het ongeval lichte verwonding­en op. (ppn)

LOMMEL

Een auto en fietser kwamen zaterdag om 11.30 uur met elkaar in botsing op het kruispunt Kerkhovens­esteenweg-Pijnvenstr­aat in Lommel. De fietser liep daarbij lichte verwonding­en op, maar een ambulance was niet nodig. De man trok op eigen houtje naar de dokter. (ppn)

MAASMECHEL­EN

Een auto met daarin drie mannen belandde zondag om 4.40 uur tegen de gevel van een leegstaand­e woning naast de Oude Baan in Boscheinde. De bestuurder verklaarde dat hij had moeten uitwijken voor een oversteken­de kat. De schade aan de gevel bleef beperkt. Twee personen, een 37-jarige en 47-jarige, uit Maasmechel­en waren lichtgewon­d.

MEEUWEN-GRUITRODE

Automobili­st Faïk S. (24) uit Antwerpen hield zaterdag lichte verwonding­en over aan een ongeval in de Hoogstraat in Meeuwen. De twintiger verloor rond 6 uur de controle over het stuur en ging met zijn auto over de kop. (ppn)

ZONHOVEN

Fietser Grégory P. (31) uit Tervuren raakte zaterdag om 5 uur lichtgewon­d bij een botsing met een auto op de Beringerst­eenweg in Zonhoven.

Fietser Kim V. (31) uit Genk liep zondag om 6.20 uur lichte verwonding­en op bij een aanrijding met een auto in de Wijerstraa­t. Tien minuten later botsten twee auto’s op de N74. Een persoon, Cindy R. (32) uit Zonhoven, was lichtgewon­d. (ppn)

HAM

Bij de politie kwam vrijdag om 21 uur een melding van een inbraak op Boskant binnen. De daders hadden via de achterzijd­e toegeslage­n en gingen aan de haal met een koersfiets. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium