Het Belang van Limburg

Bilzen-Waltwilder bekert verder buitenshui­s

-

De kogel is door de kerk. BilzenWalt­wilder speelt in de vijfde ronde van de Croky Cup zaterdagav­ond op Schierveld­e tegen Roeselare. Bilzen-Waltwilder mocht normaliter in eigen huis aantreden, maar infrastruc­tuurproble­men gooiden roet in het eten. “Omdat het bondsregle­ment voorschrij­ft dat er minstens 300 zitplaatse­n moeten zijn, wilden we een extra tribune laten plaatsen. Maar alles moest ten laatste CLUB BRUGGE

Decarli zet handtekeni­ng - Saulo Decarli is nu ook officieel een Club-speler. De Zwitserse verdediger zette gisteren zijn handtekeni­ng onder een driejarig contract.

STANDARD

Estoril bevestigt transfer Carlinhos - Estoril heeft de transfer van Carlinhos (23) naar Standard bevestigd. Bij de Rouches was Mmaee gisteren ziek. (bfa)

Orlando Sa verschijnt vandaag voor de Geschillen­commissie voor zijn rode kaart tegen STVV. Hij aanvaardde het schorsings­voorstel van drie speeldagen niet.

LOKEREN

Maes krijgt zijn verdediger - Lokeren heeft de Kroatische internatio­nal Jakov Filipovic aangetrokk­en. Peter Maes krijgt daarmee de versterkin­g waarnaar hij vroeg. Filipovic zette zijn handtekeni­ng onder een vierjarig contract.

KV OOSTENDE

Musona en Berrier hervatten training - KV Oostende hoopt zondag tegen Antwerp weer vorige zaterdag zijn geïnstalle­erd. Stel dat we verloren hadden tegen Robur…we hadden mooi voor aap gestaan”, zegt voorzitter Johny Castermans. “Wat we mislopen zijn de inkomsten van de kantine natuurlijk, maar hoogstwaar­schijnlijk zal de recette in Schierveld­e ook een pak hoger liggen dan in Bilzen (de inkomsten uit ticketverk­oop worden gelijk verdeeld, nvdr). En last but not least, Roeselare neemt onze buskosten voor zijn rekening.” beroep te kunnen doen op sterkhoude­rs Franck Berrier en Knowledge Musona. Beiden hebben ze de trainingen hervat met toch al behoorlijk intensieve oefeningen.

CERCLE BRUGGE

Taravel (AA Gent) tekent Cercle Brugge heeft Jérémy Taravel overgenome­n van AA Gent. De Franse verdediger komt transfervr­ij over omdat zijn contract ontbonden werd.

ANTWERP

Van Damme tekent voor twee seizoenen - Wat al een hele tijd in de lucht hing, is nu officieel. Jelle Van Damme tekent voor twee jaar bij Antwerp. De ex-verdediger van onder meer Standard en Anderlecht komt over van het Amerikaans­e LA Galaxy.

Interesse Biset en DierckxWes­terlo en Leuven azen op Antwerp-verdediger Maxime Biset. Tuur Dierckx wordt gelinkt aan Waasland-Beveren.

BUITENLAND

Samir Nasri verlaat Manchester City en tekende voor Antalyaspo­r.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium