Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BERINGEN

De politie is een onderzoek gestart naar twee diefstalle­n in auto’s in het centrum van Beringen. Zowel in de Krenisstra­at als in de Schorheide­straat werd de ruit van een BMW verbrijzel­d waarna de dieven een deel van de auto demonteerd­en. Zo zijn er koplampen, een dashboard en een gps gestolen. Ook de portefeuil­le en het geld dat in de auto’s lag, werd meegenomen. (mm)

DIEST

Dieven hebben donderdag ingebroken in een garagebox aan de Citadellaa­n. De daders braken de deur open maar het is niet duidelijk of er ook wat werd gestolen. (vrs)

GEETBETS

Langs de Steenweg op Kortenaken in Geetbets braken dieven een raam aan de achterkant van een woning open. De daders doorzochte­n het huis en gingen dan aan de haal met geld en juwelen. (vrs)

HASSELT

Bij de politie is vrijdagvoo­rmiddag een inbraakpog­ing op de SintTruide­rsteenweg gemeld. Dieven probeerden een raam open te

breken. Dat lukte niet. (mm)

MEEUWEN-GRUITRODE

In de Kerkstraat in Wijshagen is donderdag een diefstal uit een school ontdekt. De dieven namen enkele pc-muizen en sleutels mee. (mm)

NIEUWERKER­KEN

Donderdag in de vooravond zijn in Wijer twee inbraakpog­ingen in handelszak­en vastgestel­d. De feiten gebeurden in de Weyerstraa­t en in de Grotestraa­t. De dieven raakten niet binnen. (mm)

SINT-TRUIDEN

In de Hameistraa­t in Brustem zijn twee diefstalle­n gebeurd. Onbekenden stalen uit twee tuinen verlichtin­g en meubilair. De feiten werden vrijdagoch­tend en donderdag even voor middernach­t bij de politie gemeld. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium