Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Een auto is donderdag rond 20.15 uur in de Ward Schouteden­straat tegen een geparkeerd­e auto aangereden. De bestuurder reed verder na de aanrijding. De politie spoort het voertuig nu op. (mm) Drie auto’s zijn vrijdag rond 12 uur op de Beverloses­teenweg bij een kop-staartbots­ing betrokken geraakt. Een persoon liep lichte verwonding­en op. (mm)

DILSEN-STOKKEM

Op de Rijksweg in Dilsen is donderdag even voor 15 uur een ongeval met vluchtmisd­rijf vastgestel­d. Een vooralsnog onbekende auto had de zijspiegel­s van twee geparkeerd­e auto’s langs de weg afgereden. De politie is een onderzoek gestart. (mm)

GENK

Een auto en een fietser zijn vrijdag rond 15.45 uur in de Gieterijst­raat bij een ongeval betrokken geraakt. Een persoon werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

LANAKEN

Donderdag even na 21 uur is Aan de Engelse Hof een quad over de kop gegaan. Een 19-jarige Lanakenaar werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

MAASMECHEL­EN

Op de Kruindersw­eg in de Tuinwijk is vrijdag rond 13.45 uur een voetganger door een auto geraakt. Een persoon raakte gewond. (mm)

TESSENDERL­O

Aan een tankstatio­n op de Sparrenweg is donderdag even na 20 uur een ongeval met vluchtmisd­rijf gebeurd. Een auto werd er geraakt door een tweede auto. De chauffeur van dat laatste voertuig reed verder zonder zich bekend te maken. Aan de hand van de camerabeel­den hoopt de politie het voertuig te vinden. (mm)

ZONHOVEN

Vrijdag rond 15.15 uur is op de Engstegens­weg een fietser door een auto geraakt. Een persoon raakte gewond. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium