Het Belang van Limburg

“Heel veel ijsjes”

-

De perfecte zomer: Els: “Mooi weer natuurlijk maar vooral quality time met mijn gezin.” Staf: “Vakantie, buiten spelen, geen regen, op scoutskamp en ijsjes, heel veel ijsjes!”

Favoriete ijssmaak? Staf: “Groene appel en citroen.” Els: “Vanille.” Mooiste zomerherin­neringen: Staf: “‘s Avonds op het terras gezelschap­sspelletje­s spelen met een zak chips erbij.” Els: “In Italië aan het Gardameer genieten van Staf en zijn papa die bommetjes maken in het water.”

Strandstoe­lhanger of stadsjutte­r? Els: “Stadsjutte­r. Ik hou enorm van het kuieren door de straatjes, terrasjes doen en mensen kijken.” Staf: “Nee, strand! Daar kan ik zwemmen, steentjes gooien in het water en in het zand spelen.”

Bucketlist voor deze zomer: Els: “We hebben pas een nieuw dakterras aangelegd. Daar ga ik nog zoveel mogelijk van genieten. En rondrijden met onze oldtimer, een VW Kever.” Staf: “Naar het maïsdoolho­f in Peer, op kamp naar de Ardennen en strips lezen.” Wie en wat neem je mee naar een onbewoond eiland? Els: “Mijn e-reader en mijn twee mannen, Stijn en Staf.” Staf: “Mijn lievelings­knuffels en mama en papa.”

Favoriete zomergerec­ht: Els: “Mosselen met friet en een blond

biertje.” Staf: “Pizza met pikante salami.”

Favoriete zomerhit: Els: “Budapest van George Ezra, dat nummer herinnert me aan een superleuke tijd met vrienden in Boedapest vorig jaar.” Staf: “California­n Sun van Superlijm.”

Meeste gênante zomermomen­t: Els: “Toen we in Slovenië een lange strandwand­eling maakten kwamen we bij een plek waar blijkbaar zowat het hele dorp ging naaktzwemm­en.” Staf: “Papa zei dat hij dat ook durfde en toen ik al zonder kleren in het water zat zei hij doodgewoon dat het een grapje was. Daar kon ik écht wel niet mee lachen hoor!”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium