Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BREE

Op ’t Hasseltkie­zel is maandag even voor 15 uur een fietsster door een auto gegrepen. De vrouw werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

DIEST

Een 48-jarige fietser uit Geetbets raakte lichtgewon­d nadat hij zaterdag in de Leuvensest­raat in Diest werd aangereden op zijn fiets. De bestuurste­r van de wagen, een 33-jarige vrouw uit Herk-de-Stad, bleef ongedeerd. (vrs)

GENK

Twee auto’s zijn maandag rond 12.45 uur op de Evence Coppéelaan in Winterslag gebotst. Alexander B. (58) uit As raakte lichtgewon­d.(mm)

Op het kruispunt van de Meeënweg en Op de Berk in zijn zondag even voor 21 uur twee auto’s gebotst. Nicola D. (21) uit Kortessem en Jozef S. (48) uit Hasselt liepen beide lichte verwonding­en op. (mm)

Zondag rond 17.15 uur is op de Kensheide in Sledderlo een fietser gevallen. Faouzi F. (18) uit Genk raakte lichtgewon­d. (mm)

HAMONT-ACHEL

In de Watertoren­straat zijn maandag rond 12.15 uur een motorrijde­r en een lichte vrachtwage­n gebotst. Een 22-jarige man uit de gemeente raakte gewond. (mm)

HASSELT

Een fietser en een bromfietse­r zijn maandag rond 14 uur op de SintTruide­rsteenweg gebotst. Een persoon raakte gewond. (mm)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Maandag rond 14.30 uur is op de Weg naar Zwartberg in Houthalen-Oost een auto tegen een paal terechtgek­omen. Twee personen raakten lichtgewon­d. (mm)

Op de E314 is er rond 19 uur tussen Maasmechel­en en Houthalen-Helchteren verkeershi­nder geweest. Ter hoogte van Park Midden Limburg is een voertuig op de staart van een file ingereden. Twee personen liepen lichte verwonding­en op. (mm)

LANAKEN

Een 59-jarige Nederlande­r is zaterdagmi­ddag gewond geraakt bij een ongeval in de Heidestraa­t in Rekem. De wielertoer­ist werd er rond 11.30 uur door een auto geraakt. (mm)

MAASEIK

Op het Scholtispl­ein in Neeroetere­n is zondag rond 14.45 uur een ongeval tussen een fietsster en een auto gebeurd. Een 61-jarige vrouw werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

MAASMECHEL­EN

In de Tuinwijk in Maasmechel­en heeft maandagoch­tend een bestuurder enkele amsterdamm­ertjes geramd. Het ongeval gebeurde rond 2 uur in de Louis Mercierlaa­n. De bestuurder werd ter plaatse door een ambulancie­r verzorgd. Hij werd niet naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

SINT-TRUIDEN

Maandag rond 12.30 uur zijn op De Brede Akker een auto en een bromfiets gebotst. Een 33-jarige Truienaar liep verwonding­en op. (mm)

TESSENDERL­O

Maandag even voor 6 uur zijn op de Albertkade een auto en een scooter gebotst. Een 35-jarige man uit Leopoldsbu­rg werd voor verzorging naar het ziekenhuis in Heusden-Zolder gebracht. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium