Het Belang van Limburg

“Prima ingreep videoref”

-

XBrabec zegt af voor interland

Geen interlands tegen Duitsland en Noord-Ierland voor Jakub Brabec. De Tsjechisch­e internatio­nal zegde af met een lichte blessure. Zijn aantreden in de volgende competitie­wedstrijd op AA Gent (10 september) zou niet in het gedrang komen.

Twaalf spelers weg voor interlands

Albert Stuivenber­g moet meer dan een week twaalf spelers uit zijn A-kern missen op training. Vier spelers pogen nog het WK te halen. Vukovic is opgeroepen voor Scheidsrec­htsersbaas Johan Verbist loofde het werk van de videoref én de beslissing van scheidsrec­hter Wim Smet om zaterdag op zijn oorspronke­lijke beslissing terug te komen en KRC Genk geen strafschop toe te kennen. “Het was een correcte tussenkoms­t van de VAR”, aldus Verbist. “De beelden tonen duidelijk dat Mats Rits de bal speelt. Japan-Australië van donderdag 31 augustus. Malinovsky­i speelt met Oekraïne tegen Turkije (2-9) en in IJsland (5-9). Uronen treft met Finland in dezelfde groep IJsland (2-9) en Kosovo (5-9). Noors internatio­nal Berge is opgeroepen voor matchen tegen Azerbeidja­n (1-9) en Duitsland (4-9). Samatta speelt zaterdag een oefeninter­land met Tanzania tegen Botswana, Colley treft twee dagen later Ghana met Gambia. De Belgische beloften Schrijvers, Heynen en Jackers spelen op 5-9 tegen Turkije, Ingvartsen en Maehle krijgen met de Deense U21 de Färöer (31-8) en

Thomas BUFFEL Je ziet dat het been van Rits zich voor dat van Marcus Ingvartsen bevindt, waardoor hij eerst de bal speelt. Nadien ontstaat er wel fysiek contact tussen beide spelers. Scheidsrec­hter Wim Smet heeft correct gehandeld door op zijn beslissing terug te komen en geen strafschop toe te kennen.” Litouwen (5-9) tegenover zich. Sabak tenslotte speelt met de Belgische U19 op een tornooi in Finland tegen Nederland (30-8), Finland (1-9) en Portugal (4-9).

Vanzeir scoort twee keer met beloften in Oostende

De Genkse beloften wonnen met zeven spelers uit de A-kern met 0-2 in Oostende. Dante Vanzeir nam beide goals voor zijn rekening.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium