Het Belang van Limburg

Spots draait Hasselt binnenste buiten

Theater Werklozen wanen zich rocksterre­n Festival/Familie

-

Hoewel we nog tot de lente moeten wachten, zijn al veel opvoeringe­n van ‘Hells Bells’ uitverkoch­t. Het moet zijn dat het publiek veel verwacht van deze voorstelli­ng met

Ben Segers, Lucas Van den Eynde,

Bert Huysentruy­t en Dominique

Mondelaers. Het gaat over vier midlifers die zich in hun repetitiek­ot rocksterre­n wanen. Ze dromen van een plaat waarmee ze zullen doorbreken, maar hebben andere zorgen aan hun hoofd als hun fabriek de deuren sluit.

‘Hells Bells’, Ben Segers, Lucas Van den

Eynde, Bert Huysentruy­t en Dominique

Mondelaers, op 3/3 CC Casino

Houthalen-Helchteren (Uitverkoch­t), op 8/3 De Kimpel Bilzen, op 16/3 Cultuurhui­s Tessenderl­o (Uitverkoch­t), op 22/3 De Velinx Tongeren, op 24/3 De Adelberg Lommel (Uitverkoch­t), op 7/4 CC Muze Heusden-Zolder (Uitverkoch­t), op 14/4 De Breughel Bree en op 25/4 CC Maasmechel­en (www.garifuna.be, www.jimmenas.be)

XMet

‘SPOTS’ breekt cultuurcen­trum

Hasselt uit zijn muren en wordt heel de stad een podium. Het wordt weer een cross-over van genres op eigenzinni­ge speelplekk­en. Dat gaat van een concert in de kerk (An Pierlé, foto) of met sensuele melodieën uit de middeleeuw­en (Lieselot De Wide), via theater over zigeuners (‘Troje’, Het Nieuwstede­lijk), tot een dansvoorst­elling rond het mooie, maar ook het verstikken­de van een relatie (Ugo Dehaes). ‘SPOTS’, van 10 tot 24/9, diverse locaties in Hasselt (www.ccha.be)

HASSELT -

X

 ?? FOTO CCM ?? Dirk Claesen tussen zijn levensecht­e replica’s.
FOTO CCM Dirk Claesen tussen zijn levensecht­e replica’s.
 ?? FOTO HBVL ?? Ben Segers gaat (proberen te) rocken.
FOTO HBVL Ben Segers gaat (proberen te) rocken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium