Het Belang van Limburg

Dj-koppel Dimitri Vegas en Anouk Matton getrouwd op Ibiza (en op Instagram)

Anouk Matton (25) en Dimitri Vegas (35) laten hun fans meegeniete­n met Ibiza-huwelijk

- Hanne DE BELIE

Stralend blauwe lucht, zwoele Ibiza-beats en het strand als decor. Gisteren om 17 uur hebben dj-koppel Dimitri Vegas (35) en Anouk Matton (25) elkaar het jawoord gegeven in Ibiza. Onder de 170 gasten: internatio­nale sterren, topdj’s en BV’s. Hun fans konden het droomhuwel­ijk bijna live meevolgen, want de Limburgse schone postte de hele avond foto’s en video’s op het sociale medium Instagram: van ceremonie over diner tot gigantisch­e bruidstaar­t.

Zij in een witte prinsessen­jurk van Nicky Vankets. Hij in een strak wit pak, gekozen door zijn bruid. De Leopoldbur­gse Anouk Matton of DJ MTTN en Antwerpena­ar Dimitri Thivaios, de helft van Tomorrowla­nd-huisdj’s Dimitri Vegas & Like Mike, beloofden elkaar gisteren op Ibiza eeuwige trouw. En dankzij Instagram Stories konden niet enkel de 170 aanwezige gasten mee vieren. Anouk Matton postte alles op het sociale medium: van hoe haar vader zijn dochter weggaf bij de ceremonie tot de eerste foto’s van de fotoshoot en de speech van Dimi tijdens het diner. Ook haar wederhelft en gasten zwierden lustig foto’s online.

Eerste schooldag

“De ceremonie vindt plaats aan het strand”, zegt Anouk, wanneer we haar voor het huwelijk nog even mogen bellen. “Ik hoop dat het droog blijft. Op Ibiza schijnt de zon altijd, maar alleen voor onze trouwdag werd regen voorspeld. Na de ceremonie gaan we eventjes weg voor de fotoshoot, dan volgt de receptie, het diner en het avondfeest. Ik heb heel weinig zenuwen gehad, maar nu dringt het toch door. Ik kijk er heel hard naar uit. Ik heb wel een beetje een vreemd gevoel in mijn buik. Zoals vroeger voor de eerste schooldag, toen raakte ik ook moeilijk in slaap.”

“Zoals de traditie het wil, hebben we de nacht voor de trouw apart geslapen. We hebben een huis in Ibiza, waar de hele familie nu ook logeert. Ik ben in ons huis gebleven, Dimi is bij zijn broer Mike gaan slapen. Pas bij de ceremonie zien we elkaar terug. Hoe zijn kostuum eruit ziet, weet ik al. Hij had een beetje raad nodig, dus ik ben het mee gaan kiezen. (lacht) Mijn jurk is voor hem wel een verrassing tot op de ceremonie. Ik heb ook drie bruidsmeis­jes: mijn zus en twee vriendinne­n.”

Twee looks

De trouwjurk van Anouk, een ontwerp van Nicky Vankets, is tweedelig: een prinsessen­kleed met lange sleep voor tijdens de ceremonie en een kanten doorkijkju­rkje voor de rest van de avond. “Ik heb altijd al in mijn hoofd gehad hoe mijn trouwkleed eruit moest zien”, vertelt ze. “Ik heb foto’s laten zien en aan de hand daarvan heeft Nicky mijn kleed ontworpen. Het lijken twee jurken, maar eigenlijk is het één jurk uit twee delen. Voor de ceremonie een brede jurk, met een wijde rok. Die rok kan ik uitdoen en zo wordt het een strakke, nauw aansluiten­de jurk. Ik heb maar één jurk, maar wel twee looks. Die eerste jurk is te warm voor de hele avond. En te zwaar. Het is een heel gewicht.” (lacht)

170 gasten mochten meevieren. Maanden geleden werd al aangekondi­gd dat ook Paris Hilton, die net als Dimitri Vegas en DJ MTTN ’s zomers op Ibiza draait, ook naar het feest zou komen. “Ze heeft meermaals bevestigd en toen Dimi haar vorige week berichtjes stuurde, heeft ze nog eens gezegd dat ze zeker kwam”, zegt Anouk. “Alleen zag ik woensdag op Snapchat dat ze nog in LA zat. Voor mij zijn mijn echte vrienden en familie het allerbelan­grijkste. Er zijn ook veel BV’s, ja. Regi, Peter Van de Veire, Jonas Van Geel, Astrid Coppens (voorheen Bryan, nvdr.)... Ook Astrid haar schoonzus Roos is erbij, zij is een heel goede vriendin van mij. Er komen ook veel internatio­nale dj’s zoals Martin Garrix en Afrojack. Dj Makasi gaat draaien op het feest, maar er zijn genoeg dj’s om over te nemen. Wie weet draaien Dimi of ik zelf ook nog wel. Dat zal de avond uitwijzen.”

Het lijken twee jurken, maar eigenlijk is het één jurk uit twee delen. De wijde rok kan ik uitdoen, zodat het een nauw aansluiten­de jurk wordt

Anouk MATTON DJ/bruid

 ??  ??
 ?? FOTO INSTAGRAM ANOUK MATTON ??
FOTO INSTAGRAM ANOUK MATTON
 ??  ?? De ceremonie vond plaats op een van de mooie stranden van feesteilan­d Ibiza.
De ceremonie vond plaats op een van de mooie stranden van feesteilan­d Ibiza.
 ?? FOTO INSTAGRAM ANOUK MATTON
Foto INSTAGRAM ANOUK MATTON ?? Het ‘tweede’ bruidsklee­d: Mattons jurk van Nicky Vankets bestond uit twee delen, goed voor twee looks.
FOTO INSTAGRAM ANOUK MATTON Foto INSTAGRAM ANOUK MATTON Het ‘tweede’ bruidsklee­d: Mattons jurk van Nicky Vankets bestond uit twee delen, goed voor twee looks.
 ?? MATTON
FOTO INSTAGRAM ANOUK ?? Aan Anouk eer om de bruidstaar­t aan te snijden.
MATTON FOTO INSTAGRAM ANOUK Aan Anouk eer om de bruidstaar­t aan te snijden.
 ?? FOTO INSTAGRAM
DIMITRI VEGAS ??
FOTO INSTAGRAM DIMITRI VEGAS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium