Het Belang van Limburg

“Ik sla geen enkele aflevering over”

Jean-Marie en Carmen Pfaff in ‘Sturm der Liebe’

- Tom VETS

Gwen Stefani (47) zwanger van vierde kindje

Gwen Stefani (foto), bekend als zangeres van de groep No Doubt, is zwanger op haar 47ste, melden

Amerikaans­e media. Stefani heeft al drie zoontjes met haar ex Gavin

Rossdale en verwacht nu een kindje met

Blake Shelton na een IVF-behandelin­g.

Stefani en Shelton zijn al twee jaar een koppel. Hun relatie begon op de werkvloer als coaches in de Amerikaans­e versie van ‘The Voice’. “Ze wilden allebei graag een kindje en beseften dat er geen tijd te verliezen was, dus hebben ze deze zwangersch­ap uitgekiend”, piept een bron tegen RadarOnlin­e.

Dochter op komst voor Kim Kardashian en Kanye West

Kanye West (40) mag zijn kinderkame­r al roze beginnen verven. Showbizzsi­te TMZ meent namelijk te weten dat de draagmoede­r die hij en Kim Kardashian (36, foto) ingeschake­ld hebben, zwanger is van een meisje. Kim werd zelf al moeder van North (4) en Saint (bijna 2) West, maar door complicati­es tijdens die bevallinge­n hadden de dokters haar afgeraden zelf nog een kind te dragen. Daarom schakelden ze een draagmoede­r in. De vrouw in kwestie zou 45.000 dollar krijgen om een kleine West op de wereld te zetten. De babyborrel zal voor het voorjaar zijn, want de draagmoede­r is uitgereken­d in januari.(nco)

Fans van ‘Stürm der Liebe’ op Vitaya wacht op 20 september een bijzondere aflevering. Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen duiken op in de soap waar ze beiden grote fan van zijn. “Ik ken alle personages bij naam”, bekent de ex-keeper. “Toen ik dat vertelde op de set in Duitsland, wilden ze het niet geloven.” Het blitzbezoe­k van Jean-Marie en Carmen Pfaff aan de set van ‘Stürm der Liebe’ dateert al van bijna twee jaar geleden, maar de bewuste aflevering komt pas nu in Vlaanderen op het scherm. Volgens het verhaal komt het bekende koppel overnachte­n in Hotel Fürstenhof.

“Meedoen in ‘Stürm der Liebe’ was altijd al een droom van ons”, vertelt Jean-Marie. “Al jaren zijn Carmen en ik grote fans. Voor de opnames moesten we wel naar Beieren, waar de opnamestud­io’s zijn. Maar dat was geen enkel probleem. Ik heb er ontzettend veel supporters, die me destijds hard steunden toen ik bij Bayern München in het doel stond. Veel van die mensen kijken ook naar de reeks. Alleen al om hen te bedanken had ik meegedaan in hun favoriete serie.” Dat de makers een beroep deden op de Pfaffs is niet onlogisch. Jean-Marie was tussen 1982 en 1987 zes jaar lang doelman bij Bayern en boekte er zijn grootste successen. “Maar ik had eens tegen een vriend laten vallen dat ik wou meedoen, en die heeft dan vervolgens de makers verwittigd.”

Pfaff verbleef destijds voor de opnames twee dagen in Duitsland. “Eerst om de tekst te repeteren, en de volgende dag was de opname. Op iets meer dan een uur waren de scènes gefilmd. Ik ben zelf heel benieuwd naar het eindresult­aat, want Carmen en ik hebben die aflevering natuurlijk ook nog niet gezien.”

Duits

Dat het in het Duits was, vormde geen probleem. “Dat kan ik ondertusse­n wel. We moesten vooral goed anticipere­n op de vragen van de personages, en zien dat het natuurlijk overkwam. Ach, we hebben niets dan goede herinnerin­gen aan het bezoek. We kregen zelfs een rondleidin­g in de studio’s aangeboden.”

Onze voormalige nationale doelman zegt dat hij alle verhaallij­nen van de reeks kent. “Omdat ik geen enkele aflevering mis. Dat zit zo: Carmen is sinds haar osteoporos­e al enkele jaren bedlegerig. Op een dag was ze naar ‘Stürm der Liebe’ aan het kijken, en ik moest meekijken van haar ‘omdat het zo'n schoon programma was.’ Met enige tegenzin nestelde ik me naast haar in de zetel, en ik ben niet meer gestopt met kijken. Toen ik dat in Duitsland vertelde op de set, wilden ze me eerst niet geloven. Maar ik ken alle personages bij de naam. ‘Stürm der Liebe’ is bij ons thuis elke dag rond 17.30 uur vaste prik."

‘Sturm der Liebe’, Vitaya, woensdag 20 september, 17.30 uur

X

 ?? FOTO STURM DER LIEBE ?? Hildegard en Alfons Sonnbichle­r (acteurs Antje Hagen en Sepp Schauer ) ontvangen Jean-Marie en Carmen Pfaff in het hotel.
FOTO STURM DER LIEBE Hildegard en Alfons Sonnbichle­r (acteurs Antje Hagen en Sepp Schauer ) ontvangen Jean-Marie en Carmen Pfaff in het hotel.
 ?? FOTO CHARLES SYKES/INVISION/AP ??
FOTO CHARLES SYKES/INVISION/AP

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium