Het Belang van Limburg

Verwachte Beierse basiself heeft geschatte marktwaard­e

-

Joshua Kimmich

(22, Duitser)

Was een defensieve middenveld­er, maar ex-Bayern-trainer Pep Guardiola maakte er een flankverde­diger van. Prompt werd hij geselectee­rd voor de nationale ploeg waar hij inmiddels een vaste plaats heeft.

Huidige transferwa­arde:

Manuel Neuer

(31, Duitser)

De beste keeper ter wereld hoewel je op YouTube een video kunt vinden van meer dan drie minuten met zijn blunders. En er zitten echt wel grove flaters tussen. De aanvoerder blijft echter een muur tussen de palen in München.

Huidige transferwa­arde: PROGRAMMA VANAVOND

Mats Hummels

(28, Duitser)

Ronduit indrukwekk­ende verdediger. Is hard als het nodig is, slim als de situatie het vraagt en in offensief opzicht razend gevaarlijk met het hoofd. Scoorde vorige week in het WK-kwalificat­ieduel met Tsjechië nog de winnende treffer voor Duitsland.

Huidige transferwa­arde: PROGRAMMA WOENSDAG

Javi Martinez

(29, Spanjaard)

Vijf jaar geleden al gehaald als verdedigen­de middenveld­er en intussen afgezakt naar de verdedigin­g waar hij centraal speelt. Brave, onopvallen­de jongen. In die mate dat de spelersbus hem ooit vergat waardoor hij na een zege op FC Barcelona met de taxi naar het hotel moest.

Huidige transferwa­arde:

Rafinha

(32, Braziliaan)

Niet meer zeker van zijn basisplaat­s, maar Bayern wilde hem op de laatste dag van de transferpe­riode toch niet naar Chelsea laten vertrekken. Is van oorsprong rechtsback, maar Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rumenigge liet tot woede van Rafinha al weten dat hij daar liever Kimmich ziet spelen.

Huidige transferwa­arde:

Sebastian Rudy

(27, Duitser)

Deze zomer transfervr­ij weggehaald bij Hoffenheim. Mocht zaterdag tegen zijn ex-ploeg in de basis starten, maar dat werd geen voltreffer. Toch wordt hij weer in het elftal verwacht. Zal nooit opvallen, want is vooral een dienende speler.

Huidige transferwa­arde:

 ??  ??
 ?? FOTO'S BELGAIMAGE/ PHOTONEWS/AFP ??
FOTO'S BELGAIMAGE/ PHOTONEWS/AFP

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium