Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

HASSELT

Donderdag en vrijdag werden drie inbraken en een poging vastgestel­d in Hasselt. De eerste meldingen dateren van donderdaga­vond. Op de Diesterste­enweg werd een slot geforceerd, maar de woning werd niet betreden. In de Nieuwstraa­t was dat wel het geval. De buit is niet bekend. Op de Stokrooiew­eg, waar vrijdag in een zaak werd ingebroken, is het onduidelij­k of er iets is verdwenen. In de Vaarstraat tot slot zijn uit een appartemen­t onder meer enkele elektrisch­e toestellen gestolen. (ppn)

OVERPELT

Inwoners van de Vrenenstra­at in Lindel meldden donderdag om 23 uur dat inbrekers via de veranda waren binnengera­akt. Ze stichtten wanorde, haalden alle kasten en lades open en zowel het gelijkvloe­rs als de verdieping werden bezocht. De buit is onbekend. (ppn)

RIEMST

De politie stelde vrijdag om 14 uur een woninginbr­aak vast in de Rijckenstr­aat in Membruggen. De buit is voorlopig onbekend. (ppn)

SINT-TRUIDEN

Dieven stalen een verwarming­selement bij een inbraak in een gebouw in de Meester-Robijnsstr­aat in Gelinden. (ppn)

ZUTENDAAL

Dieven pleegden donderdag een inbraak in de Molenblook­straat in Zutendaal. Ze gingen aan de haal met geld, juwelen en goud. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium