Het Belang van Limburg

Jeunen matchwinna­ar met twee goals en een assist

-

Onder het goedkeuren­d oog van 1500 toeschouwe­rs hield THES de drie punten verdiend thuis tegen City Pirates. In de eerste helft hielden de bezoekers nog stand, maar in een overtuigen­de tweede helft zette geel-blauw het overwicht om in een duidelijke 3-0-overwinnin­g. City begon nochtans goed aan de wedstrijd en THES mocht blij zijn dat Brugmans na twee minuten een schitteren­de redding in huis had bij het schot van Seifferman­n. De thuisploeg nam over en dreigde een paar keer via Vanwelkenh­uysen en Convents, maar de afwerking haperde.

Negen op negen

THES kwam na de rust gretig uit de kleedkamer en drukte de Antwerpena­ren op de eigen helft. Bennassar kreeg een goede mogelijkhe­id na een splijtende pass van Aziz, maar miste zijn controle. Kort daarna had Roef geweldige reddingen in huis bij een kopbal van Spruyt en een schot van Battista, maar toen Jeunen een knal van Spruyt lichtjes devieerde, was de goalie geklopt: 1-0. THES kwam nog een paar keer dicht bij een tweede goal via Willems, Jeunen, Timmermans en Bennassar, maar Roef keepte sterk. Een kwartier voor tijd werd het toch 2-0 toen Timmermans op aangeven van Jeunen de keeper omspeelde en scoorde. Jeunen maakte er met een schitteren­d schot via de binnenkant van de paal nog 3-0 van. “In de eerste helft waren er amper kansen omdat ze zo laag verdedigde­n, maar eens die 1-0 viel ging het vlot”, zegt matchwinna­ar Tim Jeunen. “Uiteindeli­jk werd het mààr 3-0, want we hebben nog kansen gehad. Alleen speelde de doelman een geweldige match. We hebben nu negen op negen en dat is dik verdiend.”

?? FOTO HBVL ?? Afgevaardi­gde-piraat David Stalmans leidt het overwinnin­gsfeest van Thes.
FOTO HBVL Afgevaardi­gde-piraat David Stalmans leidt het overwinnin­gsfeest van Thes.