Het Belang van Limburg

Even paniek om Courtois

-

Simon MIGNOLET Doelman Liverpool

CHAMPIONS LEAGUE ANDERLECHT

Bayern München liet voor de tweede keer punten liggen. In eigen huis kwam de Rekordmeis­ter niet verder dan 2-2 tegen Wolfsburg en verliest het de leiding aan Dortmund. *** Celtic trekt woensdag met vertrouwen naar Brussel. De tegenstand­er van Anderlecht won overtuigen­d de 409de editie van The Old Firm, de clash tegen aartsrivaa­l Rangers. De ploeg van Brendan Rodgers was met 0-2 te sterk na goals van

Tom Rogic en Leigh

Griffiths (foto) in de tweede helft. Celtic leidt na zeven speeldagen in

Schotland met negentien punten. *** Paris Saint-Germain leed na zeven speeldagen zijn eerste puntenverl­ies Even was er paniek om Thibaut Courtois (foto) zaterdag tijdens de wedstrijd in Stoke. De Chelsea-doelman kwam slecht neer op zijn hoofd en bleef even liggen nadat hij in botsing was gekomen met ploegmaat Gary Cahill. Op het eerste gezicht leek Courtois het bewustzijn te hebben verloren, maar al gauw bleek er niets aan de hand en kon hij gewoon doorspelen. “De dokter zei dat hij oké was”, reageerde Chelsea-manager Antonio Conte na afloop. “Hij is klaar om in de Champions League te spelen.”

Chelsea speelt woensdag in het nieuwe stadion van Atlético Madrid, de ex-club van Courtois. in de Ligue 1. PSG miste de lichtgeble­sseerde Neymar en kwam niet tot scoren in Montpellie­r: 0-0.

EUROPA LEAGUE ZULTE WAREGEM

Nice liet in eigen huis punten liggen tegen Angers (2-2). Wesley Sneijder keerde terug uit blessure maar bleef op de bank. Met tien punten uit zeven matchen staat Nice achtste in de Ligue 1. *** In de Eredivisie stuntte Vitesse door met 1-2 in Ajax te gaan winnen. Het spoelde zo de bekeruitsc­hakeling tegen de amateurs van Swift door. Vitesse klimt naar plaats drie. *** Zulte Waregem neemt het donderdag in Roma op tegen ploeg-in-vorm Lazio. De Romeinen wonnen in de Serie A met 0-3 bij Hellas Verona dankzij twee goals van Ciro Immobile en eentje van Adam Marusic (ex-Kortrijk en Oostende).

 ?? FOTO REUTERS ?? Simon Mignolet stopt de strafschop van Jamie Vardy.
FOTO REUTERS Simon Mignolet stopt de strafschop van Jamie Vardy.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium