Het Belang van Limburg

“Niveau omhoog”

-

Hechtel hield de drie punten thuis tegen het nog ongeslagen Kattenbos. Na een gelijk opgaande wedstrijd werd het 2-0 met doelpunten van Mrgole en een verdienste­lijke Froeyen. De eerste kans op de openingstr­effer was voor Kattenbos maar Kilic miste zijn controle. Hechtel voetbalde even gretig mee maar telkens Mrgole de bal voor doel gaf was er niemand om af te werken. Die besloot dan maar zelf het voorbeeld te geven door uit een hele scherpe hoek het voorzet-schot van Vanherck knap binnen te trappen.

Vlak na de pauze had Stultiens de gelijkmake­r aan de voet nadat Eyckens te laat was uit gekomen. Hij twijfelde echter te lang en de kans was verkeken. De bezoekers voerden de druk op maar doelman Eyckens zette zijn blunder recht door een inzet van Stultiens tegen de paal te deviëren. Pas in de slotminuut kon Hechtel gerust ademhalen toen Froeyen zich doorzette en met een verdediger op zijn rug toch de 2-0 scoorde. Hechtel-coach Corstjens was achteraf een tevreden man. “Ik zie het niveau elke week stijgen dus dat ziet er goed uit voor wat komen gaat. We hebben opnieuw vertrouwen getankt voor de volgende wedstrijd”, concludeer­de hij.

“Na de rust maakten we het Hechtel heel moeilijk en verdienden we misschien wel de gelijkmake­r”, aldus Wim Luyten van Kattenbos. “Die kwam er helaas niet en zo blijven we met lege handen achter. Jammer dat ons maximum sneuvelt, maar dat moest er eens van komen hé”, relativeer­de de T-2 van Kattenbos, die een degelijke invalbeurt maakte.

 ?? Foto MIST ?? Van een luchtduel gesproken, dit is er eentje van formaat.
Foto MIST Van een luchtduel gesproken, dit is er eentje van formaat.
 ?? FOTO JEFFREY GAENS ?? Mrgole heeft er 1-0 van gemaakt. Dat wordt gevierd.
FOTO JEFFREY GAENS Mrgole heeft er 1-0 van gemaakt. Dat wordt gevierd.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium