Het Belang van Limburg

Weer rijverbod voor onverbeter­lijke Jordan Lukaku

-

Jordan Lukaku heeft opnieuw een rijverbod aan zijn been, van 98 dagen ditmaal. Het is al de zoveelste keer dat de voetballer van Lazio door de politierec­hter op de vingers wordt getikt. Voor de training van de Rode Duivels kreeg Jordan Lukaku gisteren een lift van broer Romelu. Jordan Lukaku (23) voor de politierec­hter, het wordt een never ending story. De Rode Duivel lijkt het stilaan ook beu te worden, want gisteren stuurde hij zijn kat naar Sint-Niklaas. Zijn witte Range Rover werd daar in maart vorig jaar geflitst op een baantje waar maximaal 50 km/u gereden mocht worden.

Het was geen zware overtredin­g, maar Lukaku kreeg er toch een rijverbod van 98 dagen en een boete van 3.120 euro voor. Want toen Lukaku die overtredin­g beging, mocht hij niet eens achter het stuur zitten. Hij was in februari in hetzelfde Sint-Niklaas geflitst aan 83 km/u waar hij 70 mocht.

De voetballer was toen al lang niet meer aan zijn proefstuk toe. Hij moest al voor de politierec­hter in Aalst, Dendermond­e en Sint-Niklaas verschijne­n, samen goed voor ruim meer dan twee jaar rijverbod en duizenden euro’s boete. Meermaals beweerde Lukaku dat hij niet achter het stuur van zijn wagen zat toen de overtredin­g werd vastgestel­d. Vorig jaar slaagde hij in dat opzet bij rechter Peter D’Hondt, gisteren kon Lukaku de rechter niet overtuigen.

 ?? FOTO PHOTO NEWS ?? Voor de training van de Rode Duivels kon Jordan gisteren meerijden met broer Romelu Lukaku.
FOTO PHOTO NEWS Voor de training van de Rode Duivels kon Jordan gisteren meerijden met broer Romelu Lukaku.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium