Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

HEUSDEN-ZOLDER

Een 71-jarige vrouw uit HeusdenZol­der is woensdag rond 12.30 uur gewond geraakt bij een ongeval. Op de Vogelsanck­laan in Heusden botsten een auto en een vrachtwage­n. (maw)

BERINGEN

Twee auto’s zijn woensdag rond 15 uur gebotst op het kruispunt van de Veldstraat en de Stijn Streuvelsl­aan. Twee passagiers raakten gewond: S.D. (53) uit Lummen en S.N. (27) uit Beringen. (maw)

LOMMEL

Een 33-jarige bromfietss­ter uit Lommel is woensdag rond 8.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De wagen raakte bij het indraaien van een oprit in de Koning Leopoldlaa­n in Lommel de bromfietss­ter. (maw)

KORTESSEM

Bij een aanrijding tussen vijf auto’s op de Hasseltses­teenweg zijn dinsdag rond 17.15 uur vijf gewonden gevallen: Andy K. (41) uit Tongeren, Viviane C. (65) uit Heusden-Zolder, Kristof J. (42) uit Houthalen-Helchteren, Tamara N. (32) uit Tongeren en Liam J. (6) uit Borgloon. (maw)

HASSELT

Bij het ongeval dinsdagavo­nd op de Hendrik van Veldekesin­gel zijn de 32-jarige Johan M. en Lore D. (24), beiden uit Hasselt, gewond geraakt. Rond 21.30 uur waren twee auto’s gebotst. (maw)

Bij een aanrijding tussen een lichte vrachtwage­n en een motor op de Prins Bisschopss­ingel is woensdagmi­ddag rond 15 uur een gewonde gevallen. (maw)

Op het kruispunt van de Herkenrode­singel en de Kuringerst­eenweg in Hasselt zijn woensdag rond 16 uur vier auto’s gebotst. Eén inzittende raakte lichtgewon­d. (maw)

GENK

De 39-jarige Jozef D. uit Genk is woensdag rond 8 uur gewond geraakt bij een aanrijding. De fietser botste met een auto in de Etienne Fabrylaan in Genk. (maw)

MAASEIK

De 74-jarige fietser G.M. is dinsdag rond 19.30 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de rotonde in de Kempenweg. De fietser viel en raakte gewond. (maw) Een 13-jarige fietser uit Born is woensdag rond 8 uur gewond geraakt toen hij de ovonde wilde oversteken aan de Maasbrug. De fietser verleende geen voorrang en botste tegen een truck. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium