Het Belang van Limburg

Seizoen gedaan voor Martijn Dingenen

-

Het seizoen is wellicht voorbij voor Martijn

Dingenen (foto).

De aanvoerder van SpouwenMop­ertingen liep vorige zaterdag bij een duel een knieblessu­re op. Het voorlopige verdict van de arts is hard: gescheurde kruisbande­n. De uitslag van de scan is nog niet gekend, maar Dingenen maakt zich geen begoocheli­ngen. “Dat wordt waarschijn­lijk zeven maanden revalidere­n, maar ik wil positief blijven en denk al aan volgend seizoen”, zegt hij.

GRIMBIE: Kristof Elsen van Grimbie 69 (3B) is wellicht meerdere weken out met een hamstringb­lessure.

HW ZONHOVEN: Benny Schraepen is de nieuwe hoofdcoach van HW Zonhoven (4A). Hij volgt Eric Reynders op, die vorige week ontslagen werd. Schraepen was al enkele jaren bij de club betrokken, weliswaar zonder officiële functie.

AMANDINA: Bij Amandina (4A) hebben Neel en Pullinx de trainingen hervat, maar de match tegen Heusden 06 komt wellicht nog te vroeg.

ZELEM: Bij Zelem (4A) is Thomas (verrekking) onzeker voor de topper tegen Houthalen VV.

LOKSBERGEN: Kale (buikspierb­lessure) van Loksbergen (4A) is onzeker voor de partij van zondag tegen Alken B. WIEMISMEER: Wiemismeer (4C) mist tegen Uikhoven Filip Geraerts (geschorst). LANKLAAR: Lanklaar (4C) ziet zijn 1-3 nederlaag tegen Uikhoven van afgelopen weekend omgezet worden in een 0-5 forfait. Reden van het forfait is dat doelman Bono geen geldig legitimati­ebewijs kon voorleggen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium