Het Belang van Limburg

“Tien maanden na start van ons callcenter al tien medewerker­s”

-

Amper tien maanden geleden gingen Tasso Limneos, Mathias Van Rietveld en Gert Ubachs van start met hun callcenter Victus in Genk. Nu heeft het jonge bedrijf al tien medewerker­s in dienst. Hun geheim? De klant betaalt enkel voor resultaat. En het personeel wordt verwend. De drie heren van Victus verdienden eerder hun strepen in de financiële sector. Zij maakten vooral prospectie­afspraken bij gezinnen thuis om verzekerin­gs- en spaarplann­en te herbekijke­n en/ of over te nemen. In december vorig jaar hakten ze de knoop door.

Victus werd opgericht in de kelder van goede kennissen en ging van start met twee medewerker­s.

Victus zoekt voor andere bedrijven mogelijke klanten. Maar de bedrijven betalen enkel als er een effectieve afspraak met de kandidaat-klant heeft plaatsgevo­nden. “Zo willen we ons onderschei­den”, zegt het trio. “We willen ons profileren als ideale salespartn­er voor bedrijven.”

Raad van advies

En dat lukt blijkbaar aardig. Na tien maanden is het aantal medewerker­s bij Victus al gestegen tot tien. “We beseffen dat onze mensen ons belangrijk­ste goed zijn en daarom vinden we het belangrijk dat iedereen zich goed voelt op zijn werkplaats. We werken ook samen met de organisati­e Azertie, die mensen met een arbeidsbep­erking en langdurig afwezigen opleidt voor een aangepaste job.” Om strategisc­h op het juiste pad te blijven, hebben de drie zich omringd met een adviesraad. Daarvoor hebben ze drie ondernemer­s aan de mouw getrokken. “Om de twee maanden helpen ze ons om de juiste beslissing­en te nemen en verdere stappen te zetten.”

Victus telt momenteel klanten over heel België en enkelen in Nederland. “In de toekomst willen we ook uitbreiden in onze buurlanden”, klinkt het ambitieus.

X

 ?? FOTO HBVL ?? Van links naar rechts: Mathias Van Rietvelde, Tasso Limneos en Bart Ubachs van Victus.
FOTO HBVL Van links naar rechts: Mathias Van Rietvelde, Tasso Limneos en Bart Ubachs van Victus.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium