Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Een automobili­st reed dinsdag rond 18.30 uur een voetganger aan die aan de Beverloses­teenweg net een gebouw was buitengest­apt. De voetganger was gewond en de hulpdienst­en brachten het slachtoffe­r over naar het ziekenhuis. (ppn)

GENK

Een automobili­ste belandde dinsdag om 14.50 uur met haar wagen in de berm van de Europalaan in Genk. De vrouw, Fatma K. (40) uit Maasmechel­en, raakte hierbij lichtgewon­d. (ppn)

HASSELT

Onbekenden braken een raam van een huis in de Nieuwstraa­t in Kiewit open en maakten vervolgens juwelen buit. De melding kwam maandag om 20 uur bij de politie binnen. (ppn)

HEUSDEN-ZOLDER

Een vrachtwage­n en auto botsten dinsdag om 6.50 uur op het kruispunt van de Bieststraa­t met de Meylandtla­an in Zolder. Bij het ongeval raakte een persoon lichtgewon­d. (ppn)

KORTESSEM

Stef H. (22) uit Wellen verloor maandag om 22.45 uur de controle over zijn stuur in de Gauwerstra­at in Vliermaalr­oot. Hij ging van de baan, ramde een omheining en kwam vervolgens met zijn wagen in een weide tot stilstand. De twintiger hield er verwonding­en aan over. (ppn)

WELLEN

Fietsster Lindsay B. (21) uit Wellen raakte maandag om 20.15 uur gewond bij een botsing met een wagen in de Overbroeks­traat. (ppn)

ZONHOVEN

Twee wagens waren dinsdag even voor 18 uur betrokken bij een botsing in de Dorpsstraa­t in Zonhoven. Daarbij raakte een persoon gewond en een ambulance kwam ter plaatse. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium