Het Belang van Limburg

“Slechts halve keuken gezet”

STROOMSTOR­INGEN

-

In Duitsland viel Lucien voor een nieuwe keuken. Een koopje. Hij betaalde er amper 5.600 euro voor. “Ik wacht nu al tien maanden op die keuken”, zucht Lucien. “Dat vinden ze in Duitsland blijkbaar normaal.”

DIEPENBEEK -

Begin dit jaar kreeg Lucien Habex een verleideli­jke reclamefol­der in handen. In Wohnwelt Pallen, nauwelijks een steenworp over de grens, zou hij de mooiste keukenzaak van Europa aantreffen. In Pallen liet Lucien liet zich een tweede keer verleiden. Hij en zijn vrouw vielen er voor een keuken van amper 5.600 euro.

“We hebben die keuken besteld op 11 februari, en meteen helemaal betaald Daar hebben we wel wat spijt van. De keuken is nog altijd niet helemaal geleverd. Ze staat half. De andere helft blijft achter.” “Ze zijn nu al vier keer hier geweest om ze af te werken, maar het is altijd iets. Bij de plaatsing zagen ze dat ze verkeerd hadden gemeten. De dampkap kwam zo laag dat je niet in kookpot eronder kon kijken. De tweede keer hadden ze witte kastjes bij, in plaats van de grijze en de derde keer was het tablet te kort afgezaagd.” “Vorige woensdag belden ze dat ze donderdag niet zouden komen. Heel vervelend, want wij hadden weer van alles geregeld. We hebben zo al drie keer de schilder moeten afzeggen.”

“Na twintig keer bellen zonder oplossing, hebben we afgelopen weekeinde besloten zelf naar Pallen te rijden. De baas van de keukenafde­ling daar was heel arrogant. Hij vond het precies heel normaal dat we zo lang moesten wachten. Toen we zeiden dat we de krant zouden inschakele­n, lachte hij ons vierkant uit. Doe maar, zei hij. Vandaar.”

XNaam: Jan Wojcieckow­ski (67) Waar: Kruisstraa­t, Niel-bij-As Als de zon te fel schijnt, dan vallen in de Kruisstraa­t van Niel-bij-As de installati­es van de zonnepanel­en uit.

 ?? FOTO SERGE MINTEN ?? Volgende week wordt de keuken van Lucien geleverd.
FOTO SERGE MINTEN Volgende week wordt de keuken van Lucien geleverd.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium