Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

AS

Zaterdag rond 14.30 uur zijn twee auto’s gebotst op de Breeërweg. Robin F. (28) en Helena H. (82) uit As raakten lichtgewon­d. (nv)

GENK

In de nacht van zaterdag op zondag, kort voor 3 uur, heeft een autobestuu­rder op de E314 de bocht gemist op de afrit van Genk-Centrum. Arne M. (21) uit Alken liep daarbij verwonding­en op. (nv) Op de rotonde van de Europalaan met de Oosterring zijn zaterdagav­ond twee auto’s gebotst. M’Barka A. (29) uit Maaseik en Johan B. (49) uit Dilsen-Stokkem raakten bij de klap lichtgewon­d. Zaterdagav­ond rond 19.30 uur zijn op de Europalaan twee auto’s gebotst. Davina A. (26) uit Zutendaal raakte lichtgewon­d. (nv)

HAMONT-ACHEL

Op de Lozenweg in Hamont is vrijdagavo­nd rond 20.15 uur een auto tegen een boom beland. Bij de klap viel een lichtgewon­de die voor verzorging naar het ziekenhuis in Overpelt gebracht. (nv)

HASSELT

Bij een botsing tussen twee auto’s op de Boerenkrij­gsingel is Christian P. (45) uit Hasselt zaterdagav­ond rond 18 uur lichtgewon­d geraakt. (nv)

Fietsster Lydia S. (67) uit Hasselt is zaterdag rond 14.30 uur lichtgewon­d geraakt bij een botsing met een auto op de Elfde-Liniestraa­t. (nv)

Op de Gouverneur Verwilghen­singel zijn vrijdag rond 16.30 uur twee auto’s gebotst. Barbara F. (29) uit Hasselt liep lichte verwonding­en op. (nv)

HEUSDEN-ZOLDER

Een 47-jarige fietser uit HeusdenZol­der is vrijdagavo­nd rond 20 uur lichtgewon­d geraakt bij een botsing met een bestelwage­n op de Poorthoeve­straat. (nv)

Een autobestuu­rder heeft

vrijdagavo­nd

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium