Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Een fietser raakte zaterdag om 11.30 uur gewond bij een aanrijding met een wagen op de Koolmijnla­an in Beringen. De hulpdienst­en kwamen ter plaatse. (ppn)

BOCHOLT

De brandweer van Bree rukte zaterdag om 2.30 uur voor een bevrijding op de Kettingbru­gweg in Kaulille. Daar was een ongeval gebeurd waarbij de bestuurder gekneld kwam te zitten. De brandweer moest hem uit de wagen halen. Hij bleef ongedeerd. (ppn)

DIEPENBEEK

Fietsster Heidi P. (47) uit Diepenbeek raakte zaterdag om 12.15 uur gewond bij een botsing met een auto op de Paul Piperslaan in Diepenbeek.

Twee voertuigen botsten vrijdag om 18 uur in de Nieuwstraa­t. Muhamet H. (46) uit Bilzen raakte hierbij lichtgewon­d. (ppn)

HASSELT

Twee fietsers kwamen zaterdag om 12 uur met elkaar in botsing in de Overdemers­traat in Hasselt. Michael W. (43) uit Bilzen was lichtgewon­d. (ppn)

OPGLABBEEK

Zaterdagna­middag rond 14 uur is er een kop-staartaanr­ijding met drie auto’s gebeurd op de Weg naar Zwartberg ter hoogte van de inrit naar Van Craenenbro­ek. Bij het ongeval raakten Jean A. (57) en Ingrid D. (54), beiden uit OudTurnhou­t, Sophie D. (18) uit Heusden-Zolder en Tine B. (19) uit Diepenbeek lichtgewon­d. (rdr)

MAASEIK

D.V. (24) uit Kinrooi raakte zaterdag om 10.30 uur gewond bij een botsing met een wagen die van een oprit kwam. Dat gebeurde op Sint-Jansberg in Maaseik. (ppn)

MEEUWEN-GRUITRODE

Twee auto’s botsten zaterdag om 14.30 uur in de Hoogstraat in Meeuwen. Hierbij raakte Kris B. uit Meeuwen-Gruitrode lichtgewon­d. (rdr)

Bij een kop-staartaanr­ijding zondag om 14.30 uur ter hoogte van het kruispunt van Plockroy met Schansdijk raakte een vrouw lichtgewon­d. Een ambulance kwam ter plaatse. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium