Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

DILSEN-STOKKEM

Bij een diefstal uit een containerl­oods op de Rijksweg in Dilsen is tuingereed­schap gestolen. (mm)

HASSELT

In de Frans Massystraa­t hebben inbrekers een deur van een pand geforceerd. Er is geld gestolen. In de Demerstraa­t en op de Runksterst­eenweg werden in de vroege ochtend inbraakpog­ingen vastgestel­d. (mm)

HEERS

Zondag rond 21 uur is op de Pepingenla­an in Mechelen-Bovenlinge­n een inbraak in een huis ontdekt. Op het eerste gezicht lijkt er niets verdwenen. (mm)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Bij een inbraak in een garage op het Pachtervel­d in Lillo is een mountainbi­ke gestolen. (mm) Dieven hebben in de Steenstraa­t in Houthalen zaterdag een Citroen Xantia gestolen. (mm)

LANAKEN

Op het Patershof in Gellik is vrijdag even voor middernach­t een inbraak in een huis vastgestel­d. De dieven namen onder meer een zadel mee. (mm)

Zaterdag is op de Europalaan een diefstal van een voertuig vastgestel­d. De auto stond op de parking van de bioscoop. (mm)

Dieven zijn gisteren in een huis op de Zonnelaan in Rekem binnengedr­ongen. Ze stalen geld en bankkaarte­n. De feiten gebeurden tussen 9 en 10 uur. (mm)

LUMMEN

Zondagavon­d zijn bij de politie twee inbraken en een poging gemeld. In de Nachtegaal­straat werd een raam geforceerd waarna alle kamers werden doorzocht. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen. In de Hamelstraa­t werden ook alle vertrekken doorzocht. Wat er werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. Op het Broedersve­ld bleef het bij een poging. Gisteren werd in de Hamelstraa­t nog een inbraak gemeld. Daar zijn juwelen weg. (mm)

NIEUWERKER­KEN

Bij een inbraak in de Opperstraa­t in Wijer hebben dieven geen buit gemaakt. (mm) Gisternami­ddag is bij de politie een diefstal in een winkel op de Industriel­aan gemeld. Dieven hadden kleding en schoenen meegenomen. (mm)

SINT-TRUIDEN

Op de Horionlaan in Ordingen is zaterdagav­ond in een huis ingebroken. Wat er werd gestolen, is niet bekendgema­akt. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium