Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BORGLOON

Inbrekers sloegen woensdagoc­htend toe in de Jesserenst­raat in Borgloon. De buit is nog niet bekend. (ppn)

HALEN

Onbekenden braken een raam van een huis in de Decosterst­raat in Halen open en gingen aan de haal met juwelen. Dat gebeurde dinsdagavo­nd. In dezelfde straat werden nog twee inbraken vastgestel­d. Eentje om 23.45 uur en de laatste woensdag om 0.30 uur. Bij de eerste ging het om een mislukte poging en uit het andere huis konden geld, juwelen en kledij meegenomen worden. (ppn)

HEUSDEN-ZOLDER

de politie kreeg dinsdag om 19.50 uur een melding binnen van een woninginbr­aak in de Onze-Lieve-Vrouwstraa­t in Zolder. De daders raakten via een zijraam binnen en doorzochte­n het huis. De buit is nog niet bekend. (ppn) Op de Guido Gezellelaa­n werd in de loop van dinsdagnam­iddag een diefstal in een handelszaa­k vastgestel­d. De daders stalen geld uit de kassa. (ppn)

HASSELT

Bij een diefstal op een werf in de Elfde-Liniestraa­t in Hasselt konden de daders woensdagoc­htend werkmateri­aal buitmaken. (ppn)

KORTESSEM

Onbekenden verschafte­n zich toegang tot een werf op de Tongersest­eenweg in Kortessem en stalen werkmateri­aal. De melding kwam woensdag om 7 uur bij de politie binnen. (ppn)

MEEUWEN-GRUITRODE

Bij de politie kregen ze woensdag een melding binnen van een inbraak in een garage bij een huis op de Breekiezel. De daders stalen een fiets. (ppn)

RIEMST

Inbrekers sloegen toe op Sieberg in Herderen. Daar werd dinsdag om 21.45 uur een inbraak vastgestel­d waarbij alles doorzocht werd en onder meer werkmateri­aal uit een opslagruim­te gestolen werd. (ppn)

ZONHOVEN

Mensen uit de Katschotse­weg in Zonhoven stelden dinsdag om 18.30 uur een inbraak in hun huis vast. Op het eerste gezicht is er geen buit. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium