Het Belang van Limburg

Finalisten Limbomania, DJ-Mania en Comedymani­a zijn klaar voor de laatste veldslag

-

Het beste van 2015

Limbomania en co is meer dan de nieuwe lichting, er is ook elk jaar een terugblik. Yannick Noben, winnaar van Comedymani­a 2015, speelt een set na de vijf finalisten van nu. U leest een groot interview met de man morgen in de Plus. Verder zal ook Bas Birker gehakt maken voor wie door de mand valt én uw stoeltjes opwarmen met z’n Hollandse humor.

Nadat de laatste dj van DJ-Mania zijn setje heeft gedraaid, bouwen Kijumba & Gewelt en Limbomania­winnaar 2015 Universe nog een feestje. En in de Club komt de compleet geschifte bende van Radio Topkaas langs, u welbekend van de schuimpart­ies op Pukkelpop.

Vlaai met samoeraisa­us, oftewel: wanneer gebeurt wat?

Enkele belangrijk­e tijdstippe­n die u moet aanvinken. Om 19 uur start Limbomania. Om 19.30 uur begint Comedy Mania en DJ-Mania trapt af vanaf 21.30 uur. De prijsuitre­ikingen vinden plaats om middernach­t (Comedymani­a), 1.15 uur (Limbomania) en 2.30 uur (DJ Mania). Er is ook in elke categorie een publiekspr­ijs. Daarmee beloon je niet alleen je favoriete band, dj of comedian met hun eigen gewicht in bier, maar ook jezelf. NU dus videe met slagroom en vlaai met klodders samoerai beginnen te vreten.

Win de laatste vijf duotickets

De voorverkoo­p van de finale loopt als een trein. Wie nog gratis wil gaan mailt vandaag tussen 10.30 uur en 11.00 uur naar jo@muziekodro­om.be met vermelding ‘HBVL – Gratis naar Limbomania’ en uw gegevens. De winnaars krijgen vandaag nog een seintje.

De foto’s werden genomen door Lies Gaethofs (Limbomania), Kim Nijs (DJ-mania) en Kris Rogiers (Comedymani­a)

Nog info: www.muziekodro­om.be

X

 ?? FOTO RADIO TOPKAAS ?? Radio Topkaas gaat de Club op stelten zetten.
FOTO RADIO TOPKAAS Radio Topkaas gaat de Club op stelten zetten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium