Het Belang van Limburg

Igor Vetokele

“Eindelijk ben ik weer voetballer”

-

Na een afwezighei­d van ruim twee maanden werd Igor Vetokele fit voor de dienst bevonden door De Roeck. “Het heeft langer geduurd als voorzien, maar ik ben blij om terug voetballer te zijn. In Oostende was ik ook al klaar, maar er werd beslist om te wachten tot Moeskroen. Het gladde veld was natuurlijk niet ideaal om mij te bewijzen, al ben ik blij dat ik er opnieuw sta.” Goutas: “Dubbele pech” - Dimitrios Goutas zag er niet goed uit bij het tegendoelp­unt. Eerst caprioleer­de de bal in een duel met Amallah in de loop van Awonyi, daarna vloog de knal van Rotariu op de doellijn door zijn benen. “Dubbele pech”, zuchtte de Griek. “We zitten in zo’n periode dat we moeilijk scoren en elke kans van de tegenparti­j een doelpunt is. We speelden nochtans goed en hadden op het slechtste veld in de Jupiler League controle.”

Boli: “Geen vertrouwen­scrisis“- Yohan Boli kon vrede nemen met een invallersr­ol. “Het is goed dat we weer over drie fitte spitsen beschikken. Wij motiveren mekaar. De ballen vliegen er moeilijker in maar dat is slechts een momentopna­me. Er is zeker geen sprake van een vertrouwen­scrisis.”

Dopingcont­role - De Petter, Legear en Texeira werden opgewacht voor een dopingcont­role. Dat bleek geen sinecure voor de bevroren Kanaries. De laatste trok omstreeks 23.45 uur - twee uur na het laatste fluitsigna­al - de deur achter zich dicht op Le Canonnier.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium