Het Belang van Limburg

Wieze Boys A zet zijn titelambit­ies kracht bij

- Luc ERALY

Bekerhoude­r Wieze Boys A zette met een 1-8-zege bij ex-leider Kotem VV zijn titelambit­ies opnieuw kracht bij. “Onze ambitie blijft de eerste drie”, blijft voorzitter Lode Beerten er bescheiden bij. “We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat we revanche willen nemen en dit seizoen voor Century willen eindigen. Maar Hasselt heeft zo veel talent dat het moeilijk zal worden.” “We hebben nooit zo gemakkelij­k gewonnen tegen Kotem VV”, zo geeft de voorzitter toe.”Ook onze B-ploeg doet het trouwens voortreffe­lijk. Het is een jong team van 18-, 19-jarigen, van wie er zeker een drietal op termijn kunnen doorstoten naar het eerste team. Dan moet u goed weten dat we vorig seizoen nog konden rekenen op ‘Super Mario’ Fakcevic. Hij was goed voor twintig goals. Maar dit seizoen speelt hij helaas bij derdeprovi­ncialer Lummen VV.”

Revanche

Volgende zaterdag is het alvast uitkijken naar de match tussen RP Products en Kotem VV. Met 18 op 18 in de competitie is RP Products zowat de ploeg van het moment. “Kotem VV zal ongetwijfe­ld uit zijn op revanche en voorzitter Lucien Monnissen heeft altijd toch een verrassing in petto”, zo kijkt RP Products-praeses Tony Elsen uit naar die match. “Gelukkig zijn onze geblesseer­den teruggekee­rd. Maar onze trainer Chris Feyen levert uitstekend werk. Het is natuurlijk jammer dat we de start gemist hebben. Anders stonden we nu helemaal bovenaan. Maar het kan natuurlijk nog alle kanten uit.”

Veertigers

“Wij zaten de jongste weken met een pak afwezigen opgescheep­t”, haakt de Kotemse secretaris Raymond Kuijpers daar op in. “Geblesseer­den én geschorste­n, weet je? Met mannen als Thorez, Beuten, Basiakos en Yavuz hebben we bovendien vier veertigers in onze ploeg die natuurlijk niet meer zo snel zijn als in hun gloriejare­n. Om maar te zeggen dat we aan verjonging toe zijn. Niet alleen wat de spelers betreft want ook in het bestuur zijn we op zoek naar aflossing van de huidige generatie zeventiger­s.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium