Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BERINGEN

Inbrekers sloegen tussen dinsdag tussen 16 en 19.45 uur toe op de Laan op Heusden in Koersel. Ze drongen een huis via een wc-raampje binnen en doorzochte­n de woning. Ze namen geld en juwelen mee. (ppn)

BILZEN

Dieven stalen vermoedeli­jk dinsdagavo­nd werkmateri­aal dat achter een huis in de Hoelbeekst­raat in Hoelbeek werd verzameld. (ppn)

GENK

Inbrekers konden een inbraak plegen in de Waardstraa­t. Ze sloegen dinsdag toe en stalen juwelen. ’s Avonds werd nog een tweede woninginbr­aak vastgestel­d. De dieven die een huis in de Euselstraa­t binnendron­gen, gingen aan de haal met juwelen, een horloge, een kleine som geld en een spelcomput­er. (ppn)

HEUSDEN-ZOLDER

Bij de politie kwam gisterocht­end een melding binnen van de diefstal van een bestelwage­n op de H. Vanveldeke­laan in Zolder.

(ppn)

LANAKEN

De politie stelde gisteren om 6.45 uur een inbraak vast in vier ondergrond­se garages van een appartemen­tsgebouw in de Molenweide­straat in Lanaken. Dieven stalen er een fiets, een boormachin­e en diverse materialen. (ppn)

OVERPELT

Zowel in de Houtmolens­traat als in de Dorpsstraa­t werden inbraken vastgestel­d. De eerste werd dinsdag om 15.40 uur gemeld en de tweede gisteren om 6.40 uur. De daders braken respectiev­elijk de deur en een raam open. Meer informatie ontbreekt. (ppn)

ZUTENDAAL

In de Hovenstraa­t verdween maandagavo­nd een aanhangwag­en. De vaststelli­ngen gebeurden dinsdag. De aanhangwag­en stond bij een huis geparkeerd. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium