Het Belang van Limburg

Het volmaakte kerstverha­al?

-

Er waren eens een volmaakte man en een volmaakte vrouw. Tijdens een sneeuwstor­m op kerstavond reed het paar met een volmaakte auto door een kronkelige straat en zagen ze aan de kant van de straat iemand in nood staan. Aangezien ze het volmaakte paar waren, stopten ze om hem te helpen. Het was de Kerstman met een grote zak speelgoed. Omdat ze op kerstavond geen kinderen wilden teleurstel­len, laadden ze de Kerstman en zijn speelgoed in hun auto. Algauw reden ze samen met de Kerstman door de straten en brachten ze overal speelgoed rond. Helaas werd het weer steeds slechter en de weg steeds gladder. Hierdoor kregen het volmaakt echtpaar en de Kerstman een ongeluk. Slechts één van hen overleefde het ongeluk. Wie was de overlevend­e?

Het antwoord van een vrouw:

De volmaakte vrouw. Zij is de enige die werkelijk bestaat. Iedereen weet dat de Kerstman een fabeltje is en dat er ook niet zoiets als een volmaakte man bestaat.

Het antwoord van een man:

Als de volmaakte man en de Kerstman niet bestaan, betekent dit dat de volmaakte vrouw achter het stuur van de auto zat. Dit verklaart dan weer waarom er een verkeerson­geluk gebeurde.

Een mooie kerst gewenst aan iedereen in de hoop dat mijn boek ’De mop van Jos’ een mooi geschenk mag worden onder de kerstboom.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium