Het Belang van Limburg

Arsenal en Liverpool 3-3 gelijk na spektakelw­edstrijd

-

Waanzinnig wedstrijdv­erloop in het Emirates Stadium vrijdagavo­nd. Arsenal leek helemaal uitgeteld toen Salah Liverpool in de 52ste minuut op 0-2 had gebracht, maar in de vijf minuten die volgden, zetten The Gunners de boel helemaal recht. Sanchez, Xhaka en Özil zorgden ervoor dat nog voor de 58ste minuut het plots 3-2 stond. Simon Mignolet - in doel bij Liverpool - zag er niet goed uit bij de gelijkmake­r van Xhaka. De doelman sloeg half naast het schot van de Zwitser dat redelijk centraal op hem afkwam. Gelukkig was zijn collega aan de overkant – Cech – niet veel later ook al niet doortasten­d op een schot van Firmino. 3-3. Liverpool blijft vierde, Arsenal vijfde.(gma)

AA GENT

Christians­en nieuwe Kums? - AA Gent hoopt met de 27-jarige Deense Anders Christians­en eindelijk de verbinding­sman op het middenveld op het spoor te zijn naar wie het zoekt sinds het vertrek van Sven Kums. Christians­en is ploegmaat van ex-Buffalo Lasse Nielsen bij de Zweedse kampioen Malmö.

KV MECHELEN

Enkelbless­ure Pedersen valt mee - De Deen Pedersen viel tegen Club Brugge uit met een enkelbless­ure maar is waarschijn­lijk inzetbaar op Daknam. De Witte (3) en Bandé (2) zijn er zeker bij, maar riskeren wel de eerste matchen na de winterstop te moeten missen.

BUITENLAND

Senna Miangue kwam bij Cagliari, dat in de Italiaanse Serie A met 0-1 verloor van Fiorentina, niet van de bank. *** In de Nederlands­e Eredivisie versloeg ADO Den Haag FC Zwolle met 4-0.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium