Het Belang van Limburg

Stormloop op trui Barbara Sarafian

Voorraden waren op één middag weg

- Tom DE LEUR

Het loopt storm voor de ‘FoKKoF’-trui die actrice Barbara Sarafian (49) droeg tijdens ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De eerste twee ladingen waren in één namiddag uitverkoch­t. mailen mij: “ik moét die trui hebben”. Dan denk ik: gij hebt het motto van mijn trui nog niet goed begrepen.” (lacht) FoKKoF of fuck off, dat is het motto van die trui. Geen agressieve fuck off, benadrukt Barbara Sarafian. “‘Fokkof’ is een stopwoord van mij, het is zeker niet kwaad bedoeld. Het is meer een manier om te zeggen: jongens, ken uw prioriteit­en.”

Sinds de actrice de trui met dat opschrift aan Erik Van Looy cadeau deed in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, is de vraag niet bij te houden. Ik heb twee voorraden via barbarasar­afian.com aangeboden en die waren in één namiddag weg. Ik wil het beperkt houden, maar langs alle kanten worden vrienden en kennissen van mij aangesprok­en of zij niks kunnen regelen. Nu moeten we bekijken of we ermee doorgaan. Vrienden zeggen me dat ik de collectie zelfs moet uit“Mensen breiden, maar ik blijf nog altijd wel actrice. Ik moet tegen 5 januari nog een theatertek­st schrijven.” (lacht)

Uitverkoch­t

“Nu is alles uitverkoch­t, volgende week pik ik de draad weer op. Ik wil ook de controle behouden, ervoor zorgen dat iedereen netjes bediend wordt. Ik zou zeggen: hou de website in de gaten. Eén meisje heeft de pull alvast gekocht om er in New York mee voor de Trump Tower te gaan staan. Dat vind ik wel grappig, ja.”

 ?? FOTO HBVL ?? ‘Fokkof’ is een stopwoord van mij, het is zeker niet kwaad bedoeld. Het is meer een manier om te zeggen: jongens, ken uw prioriteit­en.”
FOTO HBVL ‘Fokkof’ is een stopwoord van mij, het is zeker niet kwaad bedoeld. Het is meer een manier om te zeggen: jongens, ken uw prioriteit­en.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium