Het Belang van Limburg

Eindelijk première ‘Jubilée Général’ op Eén

Geen nieuwe vriend, maar Sergio Herman op bezoek

-

Eén zet het nieuwe jaar in met de tv-première van de tweede ‘F.C. De Kampioenen’-film. ‘Jubilée Général’ liep alweer twee jaar geleden in de bioscopen, en lokte toen 678.000 bezoekers. Een cijfer dat sindsdien door geen enkele Vlaamse speelfilm meer is gehaald. Voor deze film trok regisseur Jan Verheyen met acteurs Carry Goossens, Herman Verbruggen en Johnny Voners voor enkele scènes naar Thailand.

Eén hoopt op een torenhoog kijkcijfer. De eerste vertoning van de eerste speelfilm rond ‘F.C. De Kampioenen’ haalde in december 2015 1.584.000 kijkers, en was daarmee de best bekeken film op televisie ooit.

Let in ‘Jubilée Général’ vooral op de opvallende gastrollen. Zo speelt kersvers Anderlecht-eigenaar Marc Coucke zichzelf, en spelen Guido De Craene en Mark Smith, partners van An ‘Bieke’ Swartenbro­eckx en Ann ‘Doortje' Tuts respectiev­elijk een kapitein en een ambulancie­r. Verder duiken ook Guga Baul, Gunter Lamoot en Xander De Rycke op.

‘Jubilée Général’, Eén, maandag, 20.25 uur

XIn ‘La Mamma’ verrast Sergio Herman maandag de mama van zanger Christoff met een etentje. Trouw aan het concept weet mama Simonne niet wie er in haar eigenste keuken komt koken. Het smoesje van Christoff dat “een goede vriend komt koken” zorgt echter voor een grappig misverstan­d bij Simonne. Zij is er namelijk van overtuigd dat haar zoon tijdens het etentje zijn nieuwe partner zal voor- stellen. De verbazing is dan ook groot als plots sterrenche­f Sergio Herman voor haar neus staat.

‘La Mamma’, VTM, maandag, 20.35 uur

X

 ?? FOTO HBVL ?? Markske, Boma, Pol en Xavier zijn er klaar voor.
FOTO HBVL Markske, Boma, Pol en Xavier zijn er klaar voor.
 ?? FOTO LA MAMMA ?? Christoff, mama Simonne en Sergio.
FOTO LA MAMMA Christoff, mama Simonne en Sergio.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium