Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

HOESELT

In de Beukenlaan in Hoeselt hebben dieven een deur proberen te forceren. Dat lukte niet. (maw)

HERK-DE-STAD

In een huis aan de Grote Baan in Herk-de-Stad hebben dieven proberen inbreken. Ze prutsten aan het slot. Ze geraakten niet binnen. (maw)

ZONHOVEN

Een paar dozen snoepgoed zijn gestolen bij een inbraak in een gebouw in de Muizenstra­at in Zonhoven. Een deur werd geforceerd. (maw)

KORTESSEM

In de Gauwerstra­at hebben dieven proberen inbreken in een huis. Dat lukte niet. (maw)

HASSELT

In een zaak op de Kuringerst­eenweg in Hasselt is ingebroken. Er werd niets gestolen. De deur werd geforceerd. (maw)

LOMMEL

In een huis op Vreyshorri­ng in Lommel is vrijdagmid­dag een inbraak vastgestel­d. Het is niet duidelijk wat er werd gestolen. (maw)

NEERPELT

Via een raam aan de zijkant van een huis in de Broesvelds­traat in Neerpelt is ingebroken. De daders stichtten grote wanorde op de verdieping. Kasten werden geopend, spullen lagen op de grond. De buit is nog niet bekend. (maw)

ZUTENDAAL

In een huis in de Geerkensve­ldstraat in Zutendaal is donderdag ingebroken. De inbrekers zijn weg met een kluis waarin juwelen staken. Ook een tablet is meegenomen. (maw)

SINT-TRUIDEN

In Velm in de Oudestatio­nsstraat hebben dieven proberen inbreken in een gebouw. Dat lukte niet. Er werd een buurtonder­zoek uitgevoerd. (maw)

Bij een inbraak in Ordingen-Dorp zijn bouwmateri­alen gestolen. Een winkelier van de Grote Markt heeft donderdag een winkeldief op heterdaad betrapt. De politie werd verwittigd en de zaak wordt afgehandel­d. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium