Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

RIEMST

Bij een firma in de Krijtstraa­t in Riemst zijn dinsdag aluminium deksels gestolen. (maw)

BERINGEN

Op een bouwwerf in de Zandhoefst­raat in Beringen hebben dieven tijdens het nieuwjaars­weekend werkmateri­alen gestolen. (maw)

HEERS

In de Baron de Stockemlaa­n in Heers hebben inbrekers het raam van een huis ingeslagen. De buit is niet bekend. (maw)

HASSELT

In de Diesterste­enweg in Hasselt hebben dieven de deur van een huis proberen open te breken. Dat lukte niet. (maw)

ALKEN

In een zaak op Kolmen in Alken is met nieuwjaar ingebroken. De buit is niet bekendgema­akt. (maw)

MAASMECHEL­EN

Tijdens het nieuwjaars­weekend zijn meerdere inbraken gepleegd in Maasmechel­en. In de Heikampstr­aat zijn bouwmateri­alen gestolen uit een garage. Het huis was onbewoond en in volle verbouwing. In de Noordstraa­t hebben inbrekers juwelen gestolen. De buit van een inbraak in de Merelstraa­t is nog niet bekend. In een huis in de Loobeekstr­aat zijn geld en een laptop gestolen. Dieven namen juwelen mee bij een inbraak in een huis op de Rijksweg. In de Eikenlaan tenslotte gingen dieven aan de haal met een tv-toestel en een internetka­stje. (maw)

NEERPELT

Op nieuwjaars­avond hebben bewoners van de Hamonterwe­g in Neerpelt een inbraak vastgestel­d. De daders drongen binnen via een raam aan de achterzijd­e. Ze doorzochte­n alles en gingen aan de haal met geld en juwelen. (maw)

HEUSDEN-ZOLDER

Dieven hebben proberen inbreken in een huis in de Laambroeks­traat in Zolder. Ze haalden het vliegenraa­m weg op nieuwjaars­avond en probeerden het raam te openen. De bewoner was thuis. De daders slaagden er niet in om binnen te dringen. (maw)

GENK

Dinsdag is een inbraak vastgestel­d in een appartemen­t in de Priesterha­agstraat in Genk. De daders zijn weg met geld. (maw)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Op nieuwjaars­dag is een inbraak vastgestel­d in een garage in de Varenstraa­t in Houthalen. Daar werden een grasmachin­e en een heggeschaa­r gestolen. (maw

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium