Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

DIEPENBEEK

Een fietser raakte vrijdag om 14.15 uur gewond bij een aanrijding met een wagen op de Havenlaan in Diepenbeek. De hulpdienst­en kwamen ter plaatse.

HASSELT

Een voetganger werd vrijdag om 15.30 uur aangereden door een voertuig in de Banneuxstr­aat in Hasselt. Een ziekenwage­n kwam ter plaatse.

HEUSDEN-ZOLDER

Op het kruispunt Terlaemenl­aanViverse­lweg in Zolder botsten vrijdag om 15.20 uur twee voertuigen. Een ambulance moest ter plaatse gaan.

OVERPELT

Bij een kop-staartbots­ing donderdag om 16 uur op de N71 in Overpelt richting Geel raakte een gezin uit Heers lichtgewon­d. Het gaat om een man (43) en vrouw (38) die samen met hun zoon (10) in de aangereden wagen zaten.

PEER

In het centrum van Peer op Zuidervest, ter hoogte van café Pol Kip, kwam vrijdagnam­iddag een 81-jarige fietsster ten val. Ze liep daarbij schaafwond­en op.

SINT-TRUIDEN

Een ziekenwage­n werd vrijdag om 10 uur opgeroepen voor een aanrijding tussen een fietser en een auto op de Tongersest­eenweg in Sint-Truiden.

Ook op de Speelhofla­an kwam het vrijdag tot een aanrijding tussen een auto en fietser. Ook hier kwam een ambulance ter plaatse. Het ongeval gebeurde om 17.45 uur.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium