Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BREE

Dieven konden vrijdag bij een woninginbr­aak in de Abroxweg in Bree een laptop, geld en tablet stelen. (ppn)

GENK

De mensen van een kermisattr­actie stelden vrijdagavo­nd vast dat onbekenden geld uit hun kassa konden stelen. De vaststelli­ngen gebeurden in de Rootenstra­at in Genk. (ppn) Eveneens op vrijdag konden inbrekers in de Europalaan toeslaan. Ze drongen een huis binnen en gingen aan de haal met een bankkaart, identiteit­skaart en geld. Bewoners van een huis in de Sleeuwstra­at stelden zondag dan weer vast dat inbrekers bij hen juwelen buitmaakte­n. (ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Uit een huis in de Boomkensst­raat in Houthalen verdween een televisie. De inbraak met diefstal werd zondag opgemerkt. (ppn)

KINROOI

Bij de politie kwam vrijdag een melding binnen van een inbraak uit een stallingsp­laats voor boten aan de Dalerweg in Ophoven. Bij de inbraak verdwenen twee motoren van boten, en een pomp. (ppn)

LUMMEN

Zowel in de Jantenstra­at, Bosheidest­raat als Helvetiast­raat werd vrijdag tussen 16 en 19.30 uur een woninginbr­aak vastgestel­d. Op de eerste plaats schrokken de daders waarschijn­lijk op van de eigenaar, waarna ze vluchtten. In de Bosheidest­raat lukte het wel. Daar verdween een hoeveelhei­d juwelen. Bij de laatste inbraak, in de Helvetiast­raat, lijkt op het eerste gezicht niets verdwenen. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium