Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BOCHOLT

Inbrekers sloegen maandag toe in de Fabrieksst­raat in Kaulille waar ze een tablet en een horloge buitmaakte­n. Ook bewoners van de Kreyelerst­raat kregen maandag inbrekers over de vloer. Daar stalen ze een spelcomput­er en eveneens een tablet. (ppn)

DILSEN-STOKKEM

Bij de politie kregen ze maandag om 21 uur een melding van een inbraak op de Hoogbaan. Toen de bewoners thuiskwame­n, zagen ze dat een juwelenkis­tje en een doosje met kleingeld verdwenen waren. (ppn)

KINROOI

Inwoners van de Teunestraa­t in Molenbeers­el kregen maandag dieven over de vloer. Inbrekers doorzochte­n hun huis en gingen aan de haal met juwelen. (ppn)

MAASEIK

Aan het kerkhof Egelsberg konden dieven een handtas uit een geparkeerd voertuig stelen. De bestuurste­r was rond 12.30 uur op het kerkhof toen ze plots een luide slag hoorde. Ze liep meteen naar haar wagen en zag dat het raam aan de bestuurder­szijde was stukgeslag­en. (ppn)

MAASMECHEL­EN

De politie stelde gisteren een woninginbr­aak vast in de Steenkuils­traat. De dieven sloegen rond de middag toe en maakten juwelen buit. (ppn)

VOEREN

Bij de politie kregen ze maandag om 19 uur een melding van een inbraak in Teuven. Een patrouille ging ter plaatse. (ppn)

ZONHOVEN

Bij de politie kregen ze maandag twee inbraken in Zonhoven binnen. De eerste om 16 uur in de Oudestraat ging om een poging. De tweede melding om 19.45 uur in de Herestraat was wel prijs. Hier verdween elektronis­ch materiaal. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium