Het Belang van Limburg

Kelly Pfaff en Shania komen naar ‘De Familie Van Elsen’

Tine Embrechts stuurt haar man naar ‘Beste kijkers’

-

Na haar overstap van MNM naar Joe deze zomer, is Ann Van Elsen ook in 2018 op de kleine broer van Qmusic te beluistere­n. Elke zaterdag presenteer­t de exMiss België ‘De Familie Van Elsen’, waarin een BV een familielid mag meebrengen. Van Elsen wil weten hoe sterk de band is tussen het bekende gezicht en dat familielid, welke gewoontes ze in de familie hebben, wat de mooiste verhalen zijn. In de eerste aflevering, op zaterdag 13 januari, verwelkomt ze Kelly Pfaff (40) en haar 17-jarige dochter Shania. Net zoals Kelly al jaren zegt dat haar vader JeanMarie ondergewaa­rdeerd wordt, vindt Shania dat we haar moeder onderschat­ten. “Ik weet wel waar dat vandaan komt, want ze gaan haar altijd zien als de dochter van die van ‘De Pfaffs’. Maar ze kan veel en mensen beseffen dat niet. Want ze is bijvoorbee­ld een van de beste dj’s die ik ken.” Ann Van Elsen betrekt ook haar eigen familie in haar programma. Tijdens de uitzending­en komen ook haar bijna 8 jaar oude dochter June en haar moemoe aan bod. In de tweede aflevering van 20 januari zijn Vier-gezicht James Cooke en zijn moeder te gast.

Tine Embrechts ontbreekt nog steeds in het programma ‘Beste kijkers’: zij zette op 17 november een zoon van 5,2 kilo op de wereld en neemt nog even rust.

De actrice vond wel een waardige vervanger voor de aflevering van vanavond: haar eigen man Guga Baùl

(foto). Hij is hard aan het werk op de set van ‘Tegen de Sterren op’ en schudt imitaties van Sven De Ridder en William Boeva uit zijn mouw, zijn tegenspele­rs in het programma. Samen met Ruth Beeckmans buigt Guga Baùl zich onder meer over een filmpje van een Nederlande­r die in Noord-Korea in een roze onderbroek op de snelweg is gespot.

Beste kijkers, VTM, 21.05 uur

X

 ?? JOE
FOTO ?? Ann Van Elsen met Kelly Pfaff en diens dochter Shania.
JOE FOTO Ann Van Elsen met Kelly Pfaff en diens dochter Shania.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium