Het Belang van Limburg

Clement geeft cursus koppen

-

Ruslan Malinovsky­i kon al deelnemen aan de voormiddag­training, in de wedstrijdv­ormen kreeg hij meestal wel een vrije rol. Namiddag kreeg Malinovsky­i met Buffel, Uronen en Vandevoord­t uit voorzorg een alternatie­f programma voorgeschr­even. Seigers mocht al deelnemen aan de ontspannen namiddagtr­aining. Naast tennisvoet­bal bevatte het lessenroos­ter ook een ‘spoedcursu­s koppen’, docent was specialist ter zake Philippe Clement.

Vandaag tegen Arminia Bielefeld - Vanmiddag (15 uur) werkt KRC Genk zijn tweede oefenmatch af. Tegenstrev­er Arminia Bielefeld staat momenteel op de negende plaats in de Duitse tweede Bundesliga en is de ex-club van Genk-momument Jacky Peeters. Trainer Jeff Saibene voetbalde nog bij Standard.

Enkel Aidoo fit- Aidoo was weer fit na darmproble­men. Trossard, Berge en Mata zullen tijdens deze stage niet meer aansluiten, Wouters doet dat vandaag wel.

Video-analist op scouting Video-analist Peter Persoons trok verder het land in om beelden te schieten van Oostende-Aue en Anderlecht­Utrecht.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium