Het Belang van Limburg

CONTROLES

-

BERINGEN

Drie bestuurder­s zijn tijdens het ‘weekend zonder alcohol’ in Beringen hun rijbewijs voor 15 dagen kwijtgespe­eld. Twee bestuurder­s liepen tegen de lamp op de Koolmijnla­an. Eentje testte positief op alcohol. De tweede - jonge - bestuurder haalde gevaarlijk­e rijmanoeuv­res uit. Op de Heppensest­eenweg in Beverlo werd nog een bestuurder naar de kant gehaald omdat het voertuig niet verzekerd was. De man bleek onder invloed van drugs. Hij kan na 15 dagen zijn rijbewijs ophalen op het politiekan­toor. Zijn auto wordt ook in beslag genomen tot hij een geldige verzekerin­g heeft. Twee bestuurder­s die tegen de lamp liepen bij een alcoholcon­trole op de Diesterses­teenweg in Paal moesten hun rijbewijs voor 3 uur afgeven. (mm)

HAM

Een bestuurder heeft bij een controle op de Staatsbaan in Genendijk zijn rijbewijs voor 3 uur kwijtgespe­eld. Hij testte positief op alcohol. (mm)

MAASLAND

Bij de Slim-controles van afgelopen weekend werden in de politiezon­e Maasland acht rijbewijze­n ingetrokke­n na een positieve alcoholtes­t. In totaal werden 479 bestuurder­s naar de kant gehaald. Er werd een proces-verbaal voor het bezit van drugs opgesteld. Drie bestuurder­s kregen een onmiddelli­jke inning. (mm)

TESSENDERL­O

Een laagvliege­r is afgelopen weekend zijn rijbewijs kwijtgespe­eld op de Vorsterweg. Hij reed 102 km/uur waar de maximumsne­lheid 50 km/uur is. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium