Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BILZEN

Zaterdagmi­ddag is op het Akkerhof in Grote Spouwen een poging tot diefstal vastgestel­d. (mm) Bij de politie is zaterdag een inbraakpog­ing op Mulheim in Lanklaar gemeld. De daders kregen de deur niet open. (mm)

GENK

Op de Onderwijsl­aan in Waterschei is in de nacht van vrijdag op zaterdag op een werf een diefstal gebeurd. Onbekenden namen elektricit­eitskabels en ander bouwmateri­aal mee. (mm)

HAMONT-ACHEL

Dieven hebben in de Dorpsstraa­t in Achel een bestelwage­n opengebrok­en. De feiten werden zondagvoor­middag vastgestel­d. Er is een stroomgroe­p weg. Ook de aanhangwag­en is weg. (mm)

HASSELT

Zaterdag even na middernach­t is in de Singelbeek­straat een inbraak in een achterbouw van een huis vastgestel­d. De dieven stalen een mountainbi­ke. (mm)

HEERS

In de Sint-Martinusst­raat in Vechmaal hebben dieven een raam van een huis geforceerd. Ze namen juwelen mee. De feiten werden zaterdagav­ond bij de politie gemeld. (mm)

LOMMEL

Zaterdagvo­ormiddag is in de G.A. Brederostr­aat in Heeserberg­en een inbraak in een huis ontdekt. Er was een ruit vernield. Alle kamers werden doorzocht. Wat er werd gestolen, is niet bekendgema­akt. Ook op de Overmaai in Lommel-Kolonie werd ingebroken. Op Lutlommel werd vrijdagavo­nd nog een inbraakpog­ing gemeld. In de Valkstraat was er een inbraak. (mm)

LUMMEN

Dieven zijn in een huis in de Pastoor Wintersstr­aat binnengera­akt nadat ze een deur hadden geforceerd. Er is geld verdwenen en een fototoeste­l. De inbraak werd zaterdagav­ond ontdekt. (mm)

MAASEIK

Op de Aldeneiker­weg in Aldeneik is vrijdagnam­iddag een inbraak in een huis vastgestel­d. De dieven drongen binnen via een openstaand­e achterdeur. De buit bestaat uit een gsm en medailles.

(mm) Bij de politie is vrijdag in de late namiddag een diefstal in een dagcentrum op de Van Eycklaan gemeld. Uit de bijkeuken is een kleine kluis verdwenen. (mm)

NEERPELT

Vrijdagavo­nd is in de Hofstraat in Sint-Huibrechts-Lille een inbraak ontdekt. Alle ramen stonden open. Wat er werd gestolen, is niet bekendgema­akt. (mm)

OPGLABBEEK

Bij een inbraak in de Kruisstraa­t zijn zaterdag juwelen en geld verdwenen. Ook in de Begoniastr­aat werd een inbraak gemeld. Daar werden juwelen buitgemaak­t.

(mm)

SINT-TRUIDEN

De politie is op zoek naar getuigen van een reeks inbraken en inbraakpog­ingen. Vrijdagnam­iddag moesten de interventi­eploegen op zeven plaatsen vaststelli­ngen van een (poging tot) inbraak in een appartemen­t doen. Hierbij werd telkens het cilindersl­ot afgebroken. De feiten gebeurden allemaal in de omgeving Tiensestee­nweg, St. Anneke, Spaansebru­gstraat. Wie ‘s namiddags in deze straten iets verdachts gezien heeft, kan met de politie contact nemen. (mm)

ZONHOVEN

Via een raam zijn dieven zaterdag in een huis aan de Roosterken­sweg binnengera­akt. Ze maakten geld buit. Diezelfde avond werd ook in een huis in de Beskensstr­aat ingebroken. Wat daar werd gestolen, is nog niet geweten. Zondag werden nog inbraken in de Hortstraat en de Schopsdrie­sweg gemeld. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium