Het Belang van Limburg

Drie SAG-Awards voor ‘Three Billboards’

-

HOLLYWOOD -

‘Three Billboards Outside

Ebbing,

Missouri’ is de grote winnaar geworden op de Screen

Actors Guild

Awards (SAG).

De film mocht drie prijzen mee naar huis nemen, onder meer voor hoofdrolac­trice Frances McDormand (foto) en de volledige cast. De prijzen worden traditione­el gezien als een goede graadmeter voor de Oscars. Voor de tv-prijzen werden de reeksen ‘This Is Us’, ‘The Crown’ en ‘Big Little Lies’ verkozen.

Bjorn Verhoeven gaat weg bij Joe

Bjorn Verhoeven (38) gaat in februari weg bij radiozende­r Joe. Hij is sinds vorige zomer aan de slag bij bouwbedrij­f Isola Belgium, en wil daar volop op inzetten. Verhoeven begon als 15-jarige bij Radio Contact, in 1995. Drie jaar later stapte hij binnen bij Medialaan. “Ik herinner me die dag nog alsof het gisteren was. Ik zat netjes in het pak en had een halve fles parfum op, want dat hoorde toch zo bij een nationale omroep.” Bjorn Verhoeven werkte voor TOPradio en Qmusic en stapte uiteindeli­jk over naar Joe. Daar maakte hij ochtendrad­io met Tess Goossens. Sinds twee jaar presenteer­t hij het avondprogr­amma Joe Call Center. Op zondag 25 februari presenteer­t hij voor het laatst.

VILVOORDE - Actrice Emma Stone pronkt op één

LOS ANGELES -

Niet actrice

Jennifer

Lawrence, maar collega Emma

Stone (foto) mag zich voortaan de best betaalde actrice uit de filmwereld noemen. Het voorbije jaar verdiende ze onder meer via de met Oscars overladen ‘La La Land’ een slordige 23 miljoen euro. Daarna bleef ze Jennifer Lawrence, twee keer eerder op één in dit lijstje, nipt voor. Al moet gezegd dat Lawrence het jaar voordien nog bijna het dubbele verdiende van Stone in 2017.

 ?? FOTO JOE ?? Bjorn Verhoeven.
FOTO JOE Bjorn Verhoeven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium