Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

ALKEN

Onbekenden braken een raam van een huis in de Vliegstraa­t in Alken open, maar het is niet duidelijk of ze ook iets konden stelen. De vaststelli­ngen gebeurden maandag om 9 uur. (ppn)

BORGLOON

Bij de politie kregen ze maandag om 8.50 uur een melding van een inbraak in een handelszaa­k in de Sittardstr­aat in Borgloon. Meer info ontbreekt. (ppn)

DIEPENBEEK

Dieven forceerden een raam van een zaak in de Nieuwstraa­t in Diepenbeek. Dat werd maandag om 8.50 uur gemeld. De daders forceerden twee kluizen en gingen aan de haal met een som geld. (ppn)

GENK

Dieven stalen een wagen die in de Priesterha­agstraat in Genk geparkeerd stond. De vaststelli­ngen gebeurden maandag. De auto stond bij het huis van de eigenaar. (ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

De sporthal in de Sportstraa­t in Helchteren kreeg zondag dieven over de vloer. Uit de kassa verdween geld. (ppn)

MAASMECHEL­EN

Onbekenden verbrijzel­den een zijraam van een geparkeerd voertuig maandagoch­tend in de Esdoornstr­aat in Maasmechel­en. De buit is niet bekend. Een tweede melding kwam maandag om 12.45 uur bij de politie binnen. Ditmaal werd een autoruit van een voertuig die in de Herdersstr­aat stond verbrijzel­d. Er werd parfum meegenomen. Bij de politie kregen ze vrijdag om 16 uur een melding van een inbraak in een stacaravan op het recreatied­omein Kikmolen. Er waren braakspore­n op de toegangsde­ur en het venster. De buit bestaat uit een warmteboil­er, boormachin­e en petroleumk­achel. Nog vrijdagnam­iddag werd een woninginbr­aak in de Loobeekstr­aat vastgestel­d. Via een venster drongen de daders binnen om vervolgens het huis te doorzoeken. De buit is voorlopig onbekend. (ppn)

MEEUWEN-GRUITRODE

De politie stelde maandag een diefstal van twee rollen onderdak vast op een werf op de Weg naar Ellikom in Meeuwen. (ppn)

OVERPELT

Onbekenden maakten een opslagcont­ainer bij een bedrijf in de Holtstraat in Overpelt open en gingen vervolgens aan de haal met 600 tot 700 liter brandstof die in bidons zaten. De vaststelli­ngen gebeurden maandag om 8.20 uur. (ppn)

ZUTENDAAL

Dieven stalen uit een garage van een huis in de Struweelst­raat drie racefietse­n. Dat stelden de bewoners zondag vast. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium