Het Belang van Limburg

Belgische designer maakt huis van Kim Kardashian en Kanye West “kindvriend­elijk”

-

Een peperdure villa netjes houden met twee peuters en een pasgeboren baby in huis? Een peulenschi­l, althans dat vindt de Amerikaans­e realityste­r Kim Kardashian. Haar geheim: de bekende Antwerpse interieuro­ntwerper Axel Vervoordt. Ze is bijna drie weken oud, Chicago, het derde kindje van Kardashian (37) en

Kanye West (40). De realityste­r en de rapper verwelkomd­en haar in hun nieuwe villa in Hidden Hills, een dure wijk in Los Angeles. Maar of je nu in een kast van een huis woont of in een rijhuisje: met kleine kinderen in huis moet je op je tellen letten.

Toch hebben de sterren hun zaakjes goed voor elkaar. In een interview met het interieurm­agazine Architectu­ral Digest verklapte Kardashian hun geheim. Ze lieten hun nieuwe villa, waarvoor ze 20 miljoen dollar betaalden, helemaal “kindvriend­elijk” maken door de Belg Axel Vervoordt. De 70-jarige Antwerpse interieuro­ntwerper, antiquair en kunsthande­laar is al jaren kind aan huis bij hen. “Geen enkele van de meubels heeft scherpe kantjes”, vertelt Kardashian. “Zelfs de tafels zijn rond.” De muren en meubels zijn bijna allemaal wit, maar ook daar heeft Vervoordt iets op gevonden. “Er is een grote speelkamer, waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Als ze daar klaar zijn, hebben ze geen zin meer om op muren of meubelen te tekenen.”

Vervoordt zelf was gisteravon­d niet beschikbaa­r voor commentaar. “Ik heb met mijn klanten een geheimhoud­ingsclausu­le afgesloten en houd me daaraan”, klonk het.

 ?? FOTO PHOTO NEWS ?? De nieuwe Villa van Kim en Kanye (boven) in Los Angeles.
FOTO PHOTO NEWS De nieuwe Villa van Kim en Kanye (boven) in Los Angeles.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium