Het Belang van Limburg

Maxim Desautez afgevoerd met elleboogbr­euk

-

Na een onschuldig duel sloeg enkele minuten voor rust het noodlot toe voor Maxim Desautez van Lutlommel. De spits viel ongelukkig op de grond en brak daarbij zijn elleboog. Zijn kreun ging bij de toeschouwe­rs door merg en been. Omdat Maxim door de hevige pijn niet geïmmobili­seerd mocht worden, moest er nog een MUG-arts opgeroepen worden. Pas nadat de speler onder narcose gebracht was kon de ongelukkig­e spits naar het ziekenhuis afgevoerd worden waar hij onmiddelli­jk geopereerd werd. De wedstrijd lag een hele tijd stil. “Normaal moet de wedstrijd binnen het halfuur

OPITTER FC FL. PAAL

Opitter klom via Palmers snel op voorsprong. De thuisploeg kreeg kansen genoeg om de score uit te diepen maar de bal geraakte niet meer tegen het net. Een kwartier voor tijd kreeg Opitter dan nog het deksel op de neus toen Eyckmans Paal op gelijke hoogte bracht.

1 1

opnieuw op gang gefloten worden. Maar een beetje menselijkh­eid was hier wel op zijn plaats”, oordeelde scheidsrec­hter Chetta terecht.

STAL SPORT LINDELHOEV­EN VV

Match die bijzonder weinig om het lijf had. Met een gekruist schot kon Cuypers een van de zeldzame kansen in de wedstrijd verzilvere­n. Verder dan een paar halve kansen reikte het slotoffens­ief van de bezoekers niet. Uiteindeli­jk maakte D’Amires er nog 2-0 van.