Het Belang van Limburg

Mike Martens is terug van weg geweest

-

Mike Martens (foto) van Lanaken VV heeft woord gehouden. In de voorbescho­uwing op het huidige seizoen kwam de Lanakenaar al in beeld met de pech die hem teisterde want net na het onderteken­en van een verbinteni­s bij Lanaken - ongeveer een jaar geleden - liep de leerkracht een zware kruisbandb­lessure op. “Ik streef ernaar om dit seizoen nog eens de krant te halen, maar dan wel met een positief verhaal.” Dat gunstig nieuws schreef Martens zaterdagav­ond zelf door in de

VV HOESELT A THOR HASSELT 4 0

‘Giant killer’ Hoeselt deed zijn naam weer alle eer aan en pakte nu de scalp van Thor want de thuisploeg gaf een lesje in efficiënti­e aan de bezoekers. Waar scoren bij Thor niet lukte, vlogen de ballen bij de thuisploeg wel tegen de netten: 3-0-ruststand. Toen doelman Vandebosch de 4-0 inleidde, was de match over en out. slotfase het enige doelpunt te maken in en tegen Kolmont en zo zijn club drie belangrijk­e punten te bezorgen in de behoudsstr­ijd. “We blijven wel voorlaatst­e staan, maar de kloof met de andere ploegen wordt steeds kleiner. EMBO dat op de negende plaats staat, heeft nog vijf punten bonus. De volgende drie duels spelen we in onze thuishaven in Pietershei­m. Dan moeten we onze slag slaan. De blessure? Ik voel dat ik nog niet top ben, het kan en moet nog beter.”

ZUTENDAAL A EMBO 3 1

Zutendaal ging terecht met een 1-0-voorsprong rusten en verdubbeld­e die score kort na de pauze. De aansluitin­gstreffer van Buys kwam er snel. Het aantal gemiste kansen stapelde zich op en Fouene Ymele trof zelfs de lat. Invaller Pahaut stelde in het slot de ZVV-zege veilig.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium