Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

MAANDAG 5 FEBRUARI

-

Ram 21/3 - 20/4 Even alles op scherp zetten, evalueren, een prioriteit­enlijstje maken, dat zijn zo ongeveer de belangrijk­ste bezigheden van de ochtend. De rest van de dag gaat het erom je wijze beslissing­en in praktijk te brengen.

Stier 21/4 - 20/5 Voorzichti­g, dit is een negatieve dag voor jouw teken. Nou hoef je daar ook weer niet van te schrikken, gewoon de belangrijk­e zaken 24 uur uitstellen. Vooral het nemen van beslissing­en.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Een bevredigen­de dag zonder noemenswaa­rdige problemen. Vooral onder vrienden wordt het een aardige dag die interessan­te wetenswaar­digheden oplevert. Zorg dat je alle ins en outs te weten komt.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 De dalende Maan beïnvloedt je teken, en dat kon wel eens een rem op de ontwikkeli­ngen zetten. Goed of slecht? Wie zal het zeggen, maar misschien is het niet verkeerd om voor sommige kwesties de tijd te nemen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Rust en ontspannin­g zijn ver te zoeken. Misschien is uitstel even op zijn plaats als het gaat om dingen die de vorige week aangezweng­eld zijn. Blijf rustig, heroverweg­ing kan ook tot goede resultaten leiden.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Een prima dag om spijkers met koppen te slaan, initiatiev­en te nemen en doorzettin­gsvermogen te tonen. Liefde: Je bent op je verleideli­jkst, en het is nu aan jou om daar gebruik (of misbruik) van te maken.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je hebt de wind in de rug. Je vastberade­nheid en de zekerheid die je uitstraalt zijn je troeven. De steun van Uranus levert de kracht en originalit­eit op om je ideeën door te drukken.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Als je dacht dat je de tijd had om orde op zaken te stellen of een pauze in te lassen, dan heb je het mis. De ene na de andere belangrijk­e aangelegen­heid dient zich aan, dus dat wordt mouwen opstropen.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je energie en al je talenten komen vandaag aan bod. En als je op nieuwe kansen zat te vlassen, kijk dan niet raar op als dat er echt van gaat komen. Liefde: Van rust is even geen sprake, let op je woorden.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Stukje bij beetje komt het werk wel af. Je doet er goed aan te bedenken dat het geen zin heeft om door te drammen als een diesel. Wees rustig, dan bereik je het meeste.

Waterman 21-1 T/M 19-2 Na een drukke ochtend lijk je nog steeds vol energie. Dat komt niet slecht uit want een van je voorstelle­n blijkt goed gevallen te zijn. Nu maar hopen dat je de lat niet te hoog gelegd hebt.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Gebruik deze dag om dieper op een bepaald project in te gaan of een einde te maken aan een vervelende situatie. Mars beschermt je niet alleen maar zorgt er ook voor dat je precies weet wat je moet doen of zeggen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium