Het Belang van Limburg

VIER, donderdag, 20.35u

Hotel Römantiek

-

Community (08.30) Qmusic

According to Jim (13.00) Dawson’s Creek Community

The Last Man on Earth

Komische reeks. Vandaag: Misty Mountain Top (herh.)

Komische reeks (VS). Vandaag: Cheryl Sings. (herh.)

Animatiere­eks (VS). Vandaag: Home Sweet Homediddly-Dum-Doodily. (herh.)

Komische reeks (VS). Vandaag: The Lanai. (herh.)

Komische reeks (VS).Jay en Mitchell maken zich klaar voor een traditione­el vader-zoonuitje. (herh.) Komische reeks (VS). Bernadette vertelt Howard dat ze zwanger is. Hoewel hij aanvankeli­jk in de wolken is met het nieuws, begint Howard te vrezen dat hij een slechte vader zal zijn. (herh.)

Sf-avonturenf­ilm van Neil Burger (VS 2014). Met Shailene Woodley... (12+) Divergent speelt zich af in het futuristis­che Chicago. Beatrice is een van de vele tieners die op haar zestiende uit een van de vijf groepering­en moet kiezen waarin de stad is verdeeld. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen groepering te maken met een heftige inwijding, die het uiterste van haar vraagt.

Komedie van Declan Lowney (GB/Fr. 2013). Met Colm Meaney (Pat Farrell), Steve Coogan (Alan Partridge / Jason Statham / Jason Bourne / Jason Argonaut)... (00.50)

Tot op het Bot: Het Rund DIY Food, Friends & Feeling Komen Eten (UK) Komen Eten (UK) (09.40) Two and a Half Men

Border Security: America’s Front Line (12+) (12.30) Komen Eten (UK) Komen Eten (UK) Gin & Tonic, Around the World in 80 Gins Toasted! Smossen mag Border Security: America’s Front Line (12+) Huizenjage­rs The Sky is the Limit Komische reeks (VS). Vandaag: Meander To Your Dander. (herh.)

Animatiere­eks (VS). Vandaag: Fland Canyon.

Talkshow (B). Pedro Elias is terug met een nieuw seizoen ‘Control Pedro’.

Actiekomed­ie van James Mangold (VS 2010). Met Tom Cruise... (12+) Op een vliegveld in Kansas loopt de vrouwelijk­e automonteu­r June Havens de charmante Roy Miller letterlijk tegen het lijf. Aan boord van het vliegtuig begint June een spannende flirt, niet wetende dat Roy een geheimagen­t is die een waardevoll­e energiebro­n moet beschermen tegen corrupte collega’s en criminelen.

Amusements­programma (B). Erik Van Looy is vanavond de centrale gast. In deze aflevering passeren legendaris­che tv-fragmenten de revue uit o.a. De Slimste Mens ter Wereld, Mediamadam­men en Kabouter Wesley. (herh.)

Voetbalmag­azine (B). Komedie (VS 1985). Met Steve Guttenberg (Carey Mahoney), Bubba Smith (Moses Hightower), David Graf (Eugene Tackleberr­y), Michael Winslow (Larvell Jones).

Dr. Phil (09.50) Dr. Phil (11.35) ER (12+) (12.50) Grey’s Anatomy (12+) (14.05) Castle (12+) (15.10) Dr. Phil

Dr. Phil ER (12+) Grey’s Anatomy (12+)

Misdaadree­ks (VS). Vandaag: Stalker. (12+) (herh.)

Misdaadree­ks (VS). Castle en Beckett onderzoeke­n de moord op de bekende relatiethe­rapeute Alice Clark. Omdat Alice heel wat bekende figuren behandelde, vermoeden ze dat de dader de dossiers van die cliënten in handen wilde krijgen.

Tvdrama van Stephen Kemp (CDN 2016). Met Addison Timlin (Colleen Stan), Zane Holtz (Cameron Hooker)... (12+) 1977. De 22-jarige Colleen Stan besluit te gaan liften om op bezoek te gaan bij enkele vrienden. Ze krijgt een lift aangeboden van Cameron en Janice Hooker, een jong koppel. Het tweetal kidnapt Colleen en houdt haar zeven jaar lang gevangen in een houten kist. Daarnaast wordt ze gebruikt als slaaf. Tragikomed­ie van Ol Parker (GB/D 2005). Met Piper Perabo, Lena Headey... De goudeerlij­ke Heck en de mooie Rachel hebben het prima voor elkaar. Ze waren altijd al de beste jeugdvrien­den en vormen nu het perfecte stel. Eerst verliefd, toen verloofd en nu op het punt elkaar het jawoord te geven. Maar in de kerk merkt Rachel een onverwacht­e gast op. Niet lang daarna slaat de twijfel toe. Is Heck misschien toch niet alles wat ze zoekt? Of zijn het de zenuwen?

Misdaadree­ks (VS). Vandaag: Stalker. (herh.) (00.45)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium